10.6.2018

Mammarinki

Mammarinki @monavisuri

Postauksen sisarusrattaat saatu Jollyroom

Vauva-arjen yksi pelastajista on ollut muut äitiystävät, joiden kanssa olen saanut jakaa niin huonot kuin hyvät kokemukset. Kaikesta on voinut puhua avoimesti ja aina on saanut tukea niin henkisesti kuin konkreettisesti. Olen ihan hurjan onnekas, kun meillä on täällä Helsingissä monta ihanaa ystävää, joilla on samanikäisiä lapsia. Yhden äidin kanssa olimme jopa samaan aikaan synnärillä!

Yksi rakkaista ystävistäni on esimerkiksi tullut ilman mitään varoitusaikaa auttamaan, kun satutin selän pahasti, enkä hetkeen saanut tehtyä  mitään. Kiitos Jessica, olet yksi ystävällisimmistä, huomaavimmista ja sydämellisimmistä ihmisistä, joita tiedän. Olen niin kiitollinen, että olen tutustunut Jessicaan ja moneen muuhun ihanaan äitiin.

Mammaringissä aktiivisimmat ovat järjestäneet jo monta mammabrunssia, joihin on aina vauvat ja äidit tervetulleita. Melkoisia supermamoja onkin, kun brunssit ovat joka kerta ihan huikeita!! Itse en ole vielä(kään) saanut energioita sille mallille, että minusta olisi järjestämään brunssia, mutta ilolla katson ystävien intoa ja myös taitoja järkätä kauniita kattauksia. ♥

Mammarinki @monavisuri

Muiden äitien auttamisesta puheen ollen, saimme Jollyroomista mammaringin avuksi blogiyhteistyön tiimoilta huikeat Beemoo L.A kauniit sisarusrattaat käyttöön. Nämä mahdollistaa etenkin nyt kesällä sen, että voimme tehdä pitkiä kävelylenkkejä sillä välin, kun yksi äideistä saa hetken omaa aikaa.

Oli se sitten kampaajalla käynti tai työtapaamisessa piipahtamista helpottaa nämä sisarusrattaat tosi paljon hoitoapusysteemejä, kun ystävän vauvan voi hakea tupliksiin ja painella menemään lenkkeilemään tai vaikka kahvilaan.

Salama RAKASTAA ystävieni ihania pikkuisia, erityisesti pientä Bella-prinsessaa;) Huomaan, että Salama alkaa kaivata ympärilleen paljon tekemistä ja toiset vauvat ovat yksi parhaista tavoista pitää hänet tyytyväisenä. Vaikka leikit toisten vauvojen kanssa ei vielä ole kovin hallittua puuhaa, huomaan hänen tarkkailevan hurjasti muiden vauvojen touhuja. Myös lelut kiinnostaa paljon enemmän, kun on muita pikkuisia ympärillä.

Mammarinki @monavisuri

Mammarinki @monavisuri

Beemoon rattaissa ensimmäisenä kiinnitettiin huomiota kauniiseen harmaan sävyyn. Rattaat on tyylikkäät ja sopii hyvin sekä kaupungille että maastoon. Kumirenkaiden ansiosta rattaat kulkee todella pehmeästi myös kynnysten yli vaivattomasti. Uskon, että nämä tulevat olemaan myös talvella hyvät, jämäkän rungon ansiosta.

Rattaiden selkäosan saa säädettyä lähes makuuasentoon, joka on ainakin meille ollut tosi tärkeää, että tarpeen tullen pieni voi myös nukkua rattaissa päikkärit.

Isoa plussaa annan rattaiden kuomulle, joka suojaa auringolta hyvin, koska sen saa vedettyä todella pitkälle, niinkuin ylemmästä kuvasta näkyy. Näiden kanssa ei siis tarvitse erillisiä vaunuverhoja. Kuomun päällä puolestaan on todella näppärä pieni luukku, josta pystyy kurkistamaan onko pikkukavereilla kaikki hyvin!:) Pienet taskut on myös must. Kännykkä tai avaimet pitää aina saada helposti käden ulottuville.

Beemoon sisarusrattaiden tavarakori on huikea!! Säilytystila on rattaissa sellainen juttu, että mitä isompi sen parempi:D Teen postausta vielä myöhemmin meidän omista rattaista (arki + matkarattaat) ja myös niissä yksi tärkeimmistä jutuista on se miten paljon niihin saa upotettua kaikkea ylimääräistä krääsää… ;) #momlife.

Tosin myös rattaiden keveys on kaupungissa asuvana tosi tärkeää ja siinä tullaan siihen, että jostain joutuu pakosta karsimaan. Beemoon rattaat on suht isot, joten pienimpään hissiin niitä ei kyllä mitenkään saa mahtumaan. Meillä mammaringissä rattaat tulee olemaan tarpeen mukaan jokaisen kodissa. Meidän talossa on vaunuvarasto, johon nämä on suht helppo saada sinne. Onneksi rungon saa helposti kasaan ja istuinosat irti, jolloin rattaat vie paljon vähemmän tilaa.

Työntöaisan säätö on myös ehdoton näissä rattaissa, koska käyttäjiä on paljon. Sen lisäksi itse arvostan istuimissa olevia turvakaaria, jotka saa käännettyä.

Mammarinki @monavisuri

Meidän mammaringissä monella on vasta yksi lapsi, joten tällaiset sisarusrattaat ovat ihan täydelliset auttamaan meidän arkea! :)

Onko siellä muita, jotka ovat valjastaneet sisarusrattaat erilaisiin tarpeisiin? :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *