9.6.2018

Hiljaiseloa & juhla-asukuvat

Tulipas ihan huomaamatta pitkä hiljainen pätkä täällä blogissa. Sama virsi, joten en lähde edes sen tarkemmin selittelemään. Vauva-arjen kiirettä ja sitä rataa. Tälle viikonlopulle on vielä tulossa pari mukavaa juttua, joten pysykää kuulolla. Otetaan alkuviikon hiljaiseloa vähän kiinni.

Tänään meillä on vuorossa perheaikaa luonnonhelmassa. Laitan varmasti IG storyn puolelle päivän aikana kuvia ja videoita, joten laittakaahan instagram (@monavisuri) seurantaan.

Tässä välin julkaisen pikaisesti asukuvia, jotka napattiin jo muutama viikko sitten ihanaakin ihanamman Vilman kanssa. Olen niin super iloinen, että Vilma on muuttanut Suomeen. Sponttaanit näkemiset onnistuu nyt hieman paremmin;)

Pictures, Vilma Peltonen / edited by me

Shoes, Jimmy Choo
Pants, shirt & accessories, KappAhl

Mustat suorathousut ja valkoinen siisti paita on vuodesta toiseen helppo juhla-asu, joka on aina tyylikäs. Asusteilla saa lisää särmää ja punaiset huulet tuo ihanaa raikkautta! :) Mitäs tykkäätte tästä yhdistelmästä?:)

Näiden juhla-asukuvien myötä toivottelen ihanaa viikonloppua kaikille! ♥

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jenni S. | big mamas home
  9.6.2018 at 10:56

  Vauva-arjen kiireet. Sanos muuta. Mutta on tämä kyllä niin ihanaa aikaa myös. ❤
  Täällä mama pääsi pitkästä aikaa yksin illanviettoon bloggaaja kollegoiden kanssa. Oli todella kivaa ja nyt jaksaa taas vähän paremmin perhearkea.

  • Reply
   Mona
   9.6.2018 at 15:58

   Mahtavaa <3 :) Ja bloggaaja kollegoista saa aina muutenkin niin paljon energiaa ja inspiraatiota ja vielä noin, että sait omaa aikaa samalla - ihan huippua:) <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *