3.6.2018

Laatuaikaa puolison kanssa kahden

Laatuaikaa puolison kanssa kahden @monavisuri

Terkut täältä leväänneeltä mamalta! ;) Hotel Haven tarjosi meille yhteistyössä yhden yön hemmottelun heidän upeassa Grand deluxe huoneessa huikealla näkymillä. Tämä oli ensimmäinen kerta kymmeneen kuukauteen, kun vietimme Eetun kanssa yön kahdestaan. Minun äiti ja isäpuoleni tulivat hoitamaan Salamaa ja kaikki sujui paremmin, kuin hyvin. Oikeastaan ainut moitittava asia tältä viikonlopulta on, että meidän staycation kesti vain yhden yön… Salamaa tuli kyllä heti ikävä, mutta olisin siitä huolimatta voinut jäädä vielä vähintään toiseksi yöksi Eetun kanssa nauttimaan kahdestaan olosta.. ;) Onneksi Barcelonan matka on jo tuota pikaa täällä.

Ja samaan hengenvetoon täytyy todeta miten kiitollinen olen siitä, että Salamalla on niin ihanat isovanhemmat, että voidaan ilman mitään murheita jättää meidän aarre heille hoidettavaksi. Tiesin kyllä, että oma äitini tulee olemaan (ja on tietysti aina ollut) iso kultakimpale meidän elämässä vauvan synnyttyä, mutta en silti olisi osannut arvata miten tärkeä ja pyyteetön apu häneltä saadaan ihan kaikessa vauva-arkeen liittyvässä. Vaikkei asuta samassa kaupungissa, on hän silti pyytämättä auttamassa aina, kun vain suinkin pystyy. Olen niin kiitollinen siitä kaikesta avusta ja rakkaudesta, jota me ja erityisesti Salama saa Mummalta.

Mutta nyt takaisin meidän kahdenkeskiseen viikonloppuun…

Laatuaikaa puolison kanssa kahden @monavisuri

Hotel Haven oli UPEA!! En keksi mitään huonoa sanottavaa. Paitsi se, että olisi pitänyt olla vähintään kaksi yötä!;) Huoneet ja kaikki muut puitteet olivat huikeat, asiakaspalvelu aitoa ja lämmintä. Aamupala hurjan hyvä ja laadukas, näkymistä puhumattakaan.

Pehmeät ja laadukkaat petivaatteet hukutti meidät ihanaan valtavaan sänkyyyn. Yksi laadukkaan luksushotellin ehdoton kriteeri onkin pehmeät lakanat, jotka syleilevät ja houkuttelevat nukkumaan. Luksusta, jota itse arvostan todella paljon! Samoin paksut pyyhkeet ja saunatakit tekevät pisteen iin päälle.

Meidän suunnitelma hotelliyöstä oli tosi yksinkertainen. Rentoa oleilua ja kahdenkeskistä aikaa. Olisin voinut linnoittautua upeaan hotellihuoneeseen vaikka koko viikonlopuksi. Saavuttiin hotelliin perjantaina illalla ja katsottiin illalla meidän lempileffa toistemme kainaloon käpertyneenä. Aamulla saatiin nukkua pitkään, paitsi että minä tietysti heräsin tottuneesti heti kuuden jälkeen.. :D Mutta miten ihanaa oli loikoilla rauhassa sängyssä ilman mitään kiirettä (tai puuron keittoa). Ennen herkullista aamupalaa käytiin vielä käsikädessä aamulenkillä ja Eetu kävi pulahtamassa meressä. Näitä kahdenkeskisiä hetkiä oli ehtinyt tulla ikävä. <3 Tuo toinen on vaan niin järjettömän tärkeä. Myös siitä kahdenkeskisestä ajasta on pidettävä kiinni vaikka perheeseen meitä kuulukin nyt kolme. Tästä pitää tehdä ehdottomasti tapa.

Aamupalalla oltiin toistatuntia. Olen aina arvostanut pitkiä aamupaloja, mutta lapsen jälkeen olen antanut niille vieläkin suuremman arvon. Niinhän se menee, että kaikkea osaa arvostaa kunnolla, vasta kun asia ei olekaan itsestäänselvää.

Aamupalan jälkeen loikoiltiin vielä tovi huoneen sängyssä, jonka jälkeen olikin jo aika pakata kamat kasaan ja suunnata takaisin kotiin. Ihana, ihana pikaloma puolison kanssa teki hyvää ja suosittelen kyllä ihan kaikille tuoreille ja ei niin tuoreille vanhemmille! :D

Hotel Haveniin tullaan ehdottomasti suuntaamaan uudelleen. Oltiin molemmat pelkästään tyytyväisiä ja tämä pieni irtiotto tuli niiiin tarpeeseen.

Tästä on hyvä jatkaa uuteen viikkoon, uudella energialla.  Ihanaa viikkoa kaikille. ♥

Laatuaikaa puolison kanssa kahden @monavisuri

Laatuaikaa puolison kanssa kahden @monavisuri

Laatuaikaa puolison kanssa kahden @monavisuri

Laatuaikaa puolison kanssa kahden @monavisuri

Laatuaikaa puolison kanssa kahden @monavisuri

Laatuaikaa puolison kanssa kahden @monavisuri

Laatuaikaa puolison kanssa kahden @monavisuri

Laatuaikaa puolison kanssa kahden @monavisuri

Picutes me & Eetu Visuri / edited by me

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Helena
  3.6.2018 at 19:46

  Itse uskon että monet eroaa nykyään juuri siksi että parisuhteesta ei ole huolehdittu riittävästi. Myös ne 6-kymppiset joilla nyt on eropiikki havaittavissa. Yhtäkkiä huomataan kun ollaan jääty ihan kahden että molemmilla onkin kokonaan omat elämät. Ei kannata sitä lasta laittaa ihan aina miehen edelle vaan pitää muistaa se toinen ja se yhteyden ylläpito. Kannattaa ehdottomasti ottaa tavaksi säännöllisesti! Tämän neuvon olen saanut omilta vanhemmiltani myös ja he on tätä noudattaneet.

 • Reply
  Lilli
  3.6.2018 at 22:00

  Oi, kuulostaapa ihanan rentouttavalta Minkä merkkiset sun kauniit liivit on?

 • Reply
  Jenni S. | big mamas home
  5.6.2018 at 13:15

  Näyttää tosi ihanalta. Me täällä kuumeisesti mietitään miten juhlitaan kymmenvuotis päivää, kun bebe on vielä liian pieni yön yli hoitoon. Eiköhän me jotain keksitä.
  Ihanaa, että teidän treffinne menivät hyvin. ❤

 • Reply
  Heidiii
  8.6.2018 at 21:33

  Moi Mona :)

  Meillä on tyttö, joka on Salaman kanssa samanikäinen. Ei olla kovinkaan pitkäksi aikaa häntä jätetty kenellekään vielä hoitoon. Tuntuu, että isovanhempiakin jännittää vielä hoitaminen. Kuinka usein Salama on muiden hoidettavana enemmön kuin vaikkapa tunnin? Joka viikko? Kerran kuukaudessa? Mietin vaan kuinka paljon meidän tulisi vielä harjoitella tuota hoitokuviota, että voisin myös huoletta olla pois kotoa miehen kanssa. Parisuhteesta on hyvä pitää huolta. Ihanaa, että saitte laatuaikaa :)

  • Reply
   Mona
   9.6.2018 at 08:03

   Moikka Heidi <3
   Luulen, että tähän vaikuttaa aika paljon lapsen luonne? Salama on alusta asti ollut TODELLA sosiaalinen ja nauttii muiden seurasta. Mun kanssa hän tuntuu jo jopa tylsistyvän päivisin. Mummma on ollut kirjaimellisesti synnäriltä lähtien auttamassa ja vähintään parin kolmen viikon välein ollaan nähty. Mutta ei Salama silti kovin usein ole montaa tuntia muiden kanssa, ehkä sanoisin kuukausittain on ollut. Mutta yhdelläkään kerralla ei ole ollut mitään ongelmia niin tämä ei murehdituttanut lainkaan. Ihan helposti uskon, että parikin yötä olisi mennyt jo :) Minä siis suosittelisin kuuntelemaan omaa intuitiota ja vauvan reagoimista siihen, että olette poissa. Uskon, että jokainen äiti (ja isä) tietää kaikkein parhaiten mikä on omalle lapselle ja omalle perheelle paras vaihtoehto kaikessa <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *