20.5.2018

Ensimmäinen yö ilman vauvaa

Ensimmäinen yö ilman vauvaa @monavisuri

Viikko sitten päästiin rakkaan ystäväni kanssa pitkästä aikaa viettämään laatuaikaa kahdestaan ja samalla minä olin ensimmäisen yön erossa Salamasta. Oltiin suunniteltu iltaa jo pitkään. Iloksemme Glo Kluuvi tarjosi meille yön ja illallisen The Traysta, jossa ihana ystäväni Jose on keittiöpäällikkönä.

Glo Kluuvi on jo entuudestaan minulle tuttu, sillä olen siellä yöpynyt muutamankin kerran Helsingin työmatkoilla ollessani. Hotelli on aivan ihana ja huoneet kauniita. Erityistä plussaa 10/10 sijainnista. Erityisesti nyt kesän aikana kannattaa muuten suunnata The Trayn terassille puolen päivän jälkeen, jolloin siihen paistaa aurinko muutaman tunnin. Täydellinen kesän lounas paikka sijainnin sekä ruuan puolesta! Kluuvikatu on aivan Helsingin sydämessä ja siitä on helppo lähteä mihin vain.

Ensimmäinen yö ilman vauvaa @monavisuri

Saimme tällä kertaa käyttöön aivan uuden upean Marimekko-huoneen! Teemahuoneiden ideana on, että Marimekko-huoneeseen on mahdollista päätyä asumaan 26.4.–31.12.2018 välisenä aikana. Näitä huoneita ei voi varata etukäteen, vaan niitä tarjotaan Luxe-huoneluokan varanneille asiakkaille hotelliin sisään kirjauduttaessa. Marimekko innostuksestaan toki kannattaa mainita varauksen yhteydessä;)

Luxe huone on mielettömän ihana ja tilava. Sänky oli niin hyvä nukkua, että aamulla ihmettelin voiko olla totta että heräsin ensimmäistä kertaa vasta aamulla kuudelta! :D Marimekon lakanat olivat tietysti mitä laadukkaimmat ja pehmoisimmat.

Ensimmäinen yö ilman vauvaa @monavisuri

Ensimmäinen yö ilman vauvaa @monavisuri

Ensimmäinen yö ilman vauvaa @monavisuri

Ensimmäinen yö ilman vauvaa @monavisuri

Ensimmäinen yö ilman vauvaa @monavisuri

Ensimmäinen yö ilman vauvaa @monavisuri

Tarkoituksemme oli mennä illalla seitsämältä nauttimaan The Trayn antimista ja istua rauhassa iltaa ennen kunnon yöunille sukeltamista. Murphyn laki kuitenkin iski, nimittäin sain jonkun todella ikävän pahoinvointikohtauksen. Tietysti juuri nyt, kun edessä oli ensimmäinen yö poissa Salaman luota ja äiti olisi saanut olla ihan vain aikuisten seurassa… :D

Huono olo alkoi jo kotoa lähtiessämme iltapäivällä. Luulen, että päivällä syömässäni ruuassa oli jotain mikä ei sopinut vatsalleni. Ajattelin alkuun, että paha olo varmasti loppuu pian ja voidaan nauttia hyvillä mielin ihana illallinen. Toisin kuitenkin kävi. Pääsimme alakertaan asti ja saimme tilauksen tehtyä. Alkuruokien tultua purskahdin melkein itkuun, sillä en voinut kuvitellakaan, että olisin saanut ruokaa syötyä. Harmitti ihan tuhottomasti!!!

Ensimmäinen yö ilman vauvaa @monavisuri

Kuvassa vielä hymyilytti, mutta huh hikipisarat melkein valui otsalta.. :D

Ensimmäinen yö ilman vauvaa @monavisuri

Tämä näytti JA MAISTUI niiiiiiin hyvälle, että hyvä etten oikeasti alkanut itkemään, kun en vain pystynyt syömään ruokaa. Onnekseni ystäväni oli taas jälleen kerran toiminnan nainen ja kysyi tarjoilijalta olisiko mitenkään mahdollista saada jo tilaamiamme ruokia mukaan ja meidän huoneeseen. Josko paha olo kuitenkin hetken levon jälkeen olisi ohi, voisimme herkutella ruuat sitten huoneessa myöhemmin.

Ensimmäinen yö ilman vauvaa @monavisuri

Ensimmäinen yö ilman vauvaa @monavisuri

IHANA Glo Kluuvin ja The Trayn väki olivat super ystävällisiä ja ymmärtäväisiä. Sympaattinen respassakin jo aiemmin ollut työntekijä toi meille huoneeseen koko tilaamamme setin ja toivotteli pikaista parantumista.

Toivotukset tuli perille sillä olo todellakin alkoi hetken levon jälkeen parantua, enkä joutunut vessan uhriksi vaikka pelkäsin. Olin alkuun aivan varma, että nyt on jokin ruokamyrkytys tullut ja saan tehdä tuttavuutta vessan kanssa koko yön. Tunnin parin sängyllä makoilun jälkeen olo oli kuitenkin aivan eri.

Ensimmäinen yö ilman vauvaa @monavisuri

Jälkeen päin ajateltuna ei ollut lainkaan huono vaihtoehto syödä näitä super über hyviä herkkuja huoneessa verkkarit jalassa ja samalla katsoa leffaa! ;) Seuraavalla kerralla sitten ystävien kanssa viettämään aikaa chillisti The Trayhin!

Ensimmäinen yö ilman vauvaa @monavisuri

Nukuin tosiaan yön todella hyvin, enkä yhtään jännittänyt miten pojilla sujuu kotona. Tiesin, että hyvin. Aamulla herättiin ajoissa, mutta suihkun jälkeen nukahdin vielä uudelleen ja vasta 10 maissa kampesimme itsemme aamupalalle ja terassille aamukahville, jossa ihana Josekin oli vielä ennen oman työvuoronsa alkua.

Kaiken kaikkiaan murphyn laista huolimatta oli niin ihana viikonloppu ja ihana hotelliyö ystävän kanssa. Teki hyvää saada nauttia hetki ihan vain ystävän seurasta aikuisten kesken. Näitä hetkiä, kun ei enää vauva-arjessa ole ihan tuosta noin vaan. Päätettiinkin ystäväni kanssa, että tästä lähtien pitää säännöllisesti pitää tyttöjen iltoja. ♥

Ensimmäinen yö ilman vauvaa @monavisuri

Iso kiitos ihanalle Glo Kluuville ja The Traylle hyvin nukutusta yöstä sekä järjettömän hyvästä ruuasta. Mikäli ette vielä ole testanneet The Trayn tarjontaa niin NYT käykää kokeilemassa!!! Listalla on vaikka mitä ihanaa välimeriaasiafuusiolla. En osaa sanoa lempparia, koska kaikki mitä söimme oli ihan järjettömän hyvää. Tuoreita ja ihania makuja. Parasta on jakamisen idea. Tarjoilu perustuu vatitarjoiluun. Ruokaa tulee pöydän keskelle (runsaasti!) , josta syödään yhdessä. Vähän kuin kotona syötäisiin perheen kanssa. ♥  Tray pitää ehdottomasti kokea paikan päällä.

Josen sanoin:

The TRAY – Chill & Share on uudenlainen ravintolakonsepti, jossa ruokalistan perustan muodostavat runsaat ja luovasti kootut vatiannokset.

Cross kitchenin ja street foodin parhaat puolet innovatiivisella tavalla yhdistävä ravintola kuljettaa kävijänsä vastustamattomalle makumatkalle maailman toreille ja kujille.

The TRAY tarjoaa rennon kohtaamispaikan keskellä Helsinkiä, paikan johon on helppo tulla vaikka työpäivän päätteeksi nauttimaan hyvästä fiiliksestä yksin tai ystävien kanssa.”

The Tray todellakin on jotain erilaista ja nimenomaan rennon fiiliksen paikka, jossa on kiva hengailla, mutta ruuan laadusta ei tarvitse tinkiä tippaakaan.

”Tarjoamme ruokaa joka ei täytä vain vatsaa, vaan lämmittää myös sydäntä.”  – KYLLÄ, juuri näin! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *