14.5.2018

Ensimmäinen kesäasu

Ensimmäinen kesäasu @monavisuri

Sää taitaa olla tällä hetkellä kaikkein puhutuin aihe. Eikä ihme, kyllä tämä alkanut kesä saa hymyn korviin asti! Nappasimme tänään ystävieni kanssa asukuvat. Oli ihan absurdi olo, että ulkona tarkenee helposti kesämekolla. Tämä Ellokselta saamani mekko on muuten kerännyt ihan hurjasti vastaantulevilta kehuja! :) Tykkään tästä kyllä itsekin hurjasti ja kaiken lisäksi mekko on super mukava ja kevyt päällä. Tulee varmasti olemaan paljon käytössä kesän aikana.

Tumman siniset Billi Bi nilkkurit sopii myös tämän sinisen mekon kanssa just eikä melkein. Itse olen sen verran vilukissa, etten kertakaikkiaan osannut vielä laittaa kevyitä ballerinoja tai sandaaleja jalkaan. Ehkä sitten heinäkuussa.. :D

Tämä päivä hujahti melkoista vauhtia, kun sain meille kaksi pikkuista söpöliiniä hoidettavaksi. Jälleen kerran täytyy todeta, että saan olla äärettömän kiitollinen siitä, kun ympärillä on ihania äitejä lähes samanikäisten vauvojen kanssa. He ovat olleet iso vertaistuki ja apu monessa. ♥

Toivottavasti teidän kesäviikko on alkanut hyvin! :)

Ensimmäinen kesäasu @monavisuri

Ensimmäinen kesäasu @monavisuri

Ensimmäinen kesäasu @monavisuri

Ensimmäinen kesäasu @monavisuri

Ensimmäinen kesäasu @monavisuri

Pictures, Mekke A / edited by me

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)
Shoes, Billy Bi
Dress, Ellos here*
Bag, LV
Sunglasses, Ray Ban here*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *