13.5.2018

Ensimmäinen äitienpäivä

Äitiys. Sana, joka kätkee sisäänsä lämpöä, tuskaa, onnea, kyyneleitä, vastuuta, pelkoa, murhetta, naurua ja iloa. Ennen kaikkea päättymätöntä rakkautta ja kiitollisuutta.

Oma äitini on aina ollut paras ystäväni. En olisi osannut ajatella arvostavani häntä yhtään enempään ennen kuin tulin itse äidiksi. Oma äitiys on entisestään lujittanut suhdettani omaan äitiini. Rakastan ja arvostan vieläkin enemmän, vaikka luulin sen olevan mahdotonta. Sama pätee myös isoäiteihin.

Äitiys on jotain niin vahvaa, ettei siihen osaa varautua etukäteen. Äitiys muuttaa omaa persoonaa vaikka päättäisi etukäteen ettei se muuta. Äitiys on lahjoista suurin. Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että saan olla pienen pojan äiti ja rakastaa häntä joka päivä sydämeni kyllyydestä.

Ihanaa äitienpäivää kaikki äidit❤

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Jessica
  13.5.2018 at 19:33

  Aurinkoista ensimmäistä äitienpäivää Mona <3
  Ja kaikille meille muillekin äideille <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *