30.3.2018

Pääsiäisen viettoon

Täällä ollaan lähdetty aamupäivällä pääsiäisen viettoon. Haettiin eilen illalla jo Hertzin vuokra-auto valmiiksi. Yhteistyö Hertzin kanssa jatkuu taas pian täällä blogin puolella. Kurkkasitteko jo ensimmäisen yhteistyövideon? :) Tulossa on pian tarkempaa juttua siitä miksi me ollaan alunperin alettu vuokraamaan autoa oman auton hankinnan sijaan. Tänään tuli taas todettua miten kätevää vuokra-auton kanssa reissaaminen on, kun pääsiäisen suunnitelmiin tuli matkan varrella muutoksia sairastumisten takia ja jouduttiin muuttamaan suuntaa. Alun perin oli tarkoitus ajella Poriin ja vasta huomenna Turkuun, mutta nyt tultiin muutaman mutkan (Huittinen & Nakkila) kautta jo tänään Turkuun. Toki julkisilla liikkuminen on aina hyvä juttu, mutta nyt vauva-arjessa moneen reissuun autolla kulkeminen on vaan miljoona kertaa kätevämpää.

Onneksi ehdittiin tänään auringonlaskuksi Turkuun. Vitsit mitkä maisemat ja valo! Pikkumiehen nukuttaminen onnistui tunti sitten ihmeen hyvin jatkuvasta konttaamisesta ja ylösnousemisesta huolimatta. Nyt kellahtaa reissusta väsynyt mamakin sängyn pohjalle. Kuullaan pian ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille. ♥

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Katri
  3.4.2018 at 11:11

  Siis auton vuokraaminen Suomessa on asia, mikä rekisteröitiin miehen kanssa jostain syystä vasta viime vuonna – vähänkö on pitkät piuhat :D Vuokrattiin mm. viime elokuussa 5 päivän ympäri Suomea reissaamiselle ja nyt jouluna uudestaan, tosin vähän edullisesta ja pienemmästä yksityisyrittäjän vuokraamosta. Ihan superkätevää, erityisesti jos reissaa useampaan paikkaan :) Kaikkialle kun ei kulje juna eikä edes bussit ja VR:n hinnoittelu on mitä on. Muutamalla aikuisen lipulla Hki – Pieksämäki saa jo auton monelle päivälle…

  Hei ja joskus kun vinkkailin sulle siitä valkoisten farkkujen lahkeiden kavennuksesta, niin kyselit ompelimovinkkejä. Aiemmin ei ollut niitä antaa, mutta nyt testasin Niemikotisäätiön ompelimoa Kalevankadulla yhden takin hihojen kanssa ja siinä tekivät superhyvää jälkeä! Hintataso on tosi edullinen ja toiminnalla tuetaan mielenterveyskuntoutujia. Mun äiti myös käyttänyt juttuja fiksattavana siellä. Kannattaa testata!

  • Reply
   Mona
   3.4.2018 at 14:07

   No nimenomaan!!! Ja mahtavaa, kiiitos <3 Laitan tämän muistiin itselleni :) Ihanaa, kun on toi ihan vieressä! Vien asap yhden takin korjattavaksi. SUper kun jätit kommenttia <3

 • Reply
  Laura
  21.4.2018 at 21:59

  Oon lukenut sun blogia jo ööööö, en edes muista kuinka monta vuotta, mutta aika alusta asti ja minulle selvisi vasta nyt, että sinäkin olet syntynyt Nakkilassa (tämän postauksen Nakkilan mainitsemisen vuoksi katsoin vielä uudelleen vanhojakin postauksia)?!?! Miten tämä on mennyt minulta aiemmin täysin ohi. Ja nyt kun olen yhdistänyt palasia uudelleen, niin luulen meidän olleen samassa perhepäivähoidossa samaan aikaan lapsena :)

  • Reply
   Mona
   22.4.2018 at 08:45

   Eikä?? :D Niin pieni maailma:) Ja onpas kiva, kun jäit nyt kommenttia! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *