1.4.2018

Leeni & Mona, Paremman lapsiarjen puolesta

Leeni & Mona, Paremman lapsiarjen puolesta

Vihdoinkin pääsen kertomaan mitä täällä oikein on tehtailtu jo neljä kuukautta! Nimittäin uutta Youtube kanavaa Leeni Viion kanssa. Halusimme luoda paikan kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille äideille, jotka kaipaa vertaistukea, positiivisuutta ja vähän myös huumoria lapsiarkeen. Haluamme jakaa omia hyväksi havaitsemiamme vinkkejä ja toivomme tietysti, että lähdette mukaan keskusteluun. Kurkkaa uusi kanava täältä ja laita kanava tilaukseen. Luvassa videoita ja myös podcasteja. Otamme myös todella mielellämme teiltä aihetoiveita vastaan.

Toivottavasti viihdytte matkassa mukana! :) ♥

Leeni & Mona, Paremman lapsiarjen puolesta

Leeni & Mona, Paremman lapsiarjen puolesta

Leeni & Mona, Paremman lapsiarjen puolesta

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Laura
  1.4.2018 at 12:38

  Kuulostaa tosi ihanalta! Kävin viime vuonna Leenin verkkokurssin ja se oli mielettömän hyvä! Hyvinvointikanava teidän YouTubessa lähtee seurantaan, jos se ei keskity vain äitiyteen. Lupaavalta kuulostava lause “halusimme luoda paikan kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille” päättyi pettymykseen “äideille”. Eli jos On vain mammoille niin jääpi elämäntilanteeni ulkopuolelle vaikka muuten olisikin hyvä. Toivomuksena siis ei kauhean äitiyspainotteinen, saatte varmasti siten myös laajemman yleisön kun ette kategorisoi katselijoita.

  • Reply
   Mona
   2.4.2018 at 09:06

   Oi miten kiva kuulla, että olet tykännyt Leenin verkkokurssista <3 :) Leenillä on ihan valtavasti tietotaitoa hyvinvointiin liittyen! :)
   Ja tosiaan tämän kanavan pääfokus on nimenomaan äitiydessä ja lapsissa. Haluttiin tehdä mahdollisimman rajaava aihealue kanavalle, koska molemmilla on omat blogit ja omat yritykset, jotka puolestaan on selvästi laajemmat, eivätkä käsittele yksistään näitä aiheita. Nyt pystytään molemmat keskittymään tällä Leeni & Mona kanavalla vain ja ainoastaan tähän meille molemmille tärkeään aiheeseen eli äitiyteen. Tarkoitus ei ole saada vain laajaa yleisö vaan palvella tällä aihealueella tarkemmin rajattua seuraajakuntaa. Tällaista kanavaa olisimme itse kaivanneet äitiyden vertaistueksi ja se oli yksi syy miksi päädyimme tätä tekemää. Hyvinvoinnista videoita tekeviä mamma tubettajia, kun ei vielä Suomessa kovin montaa ole. Hyvinvointia sitten yleisesti tulee varmasti molempien blogeihin ja omiin youtube kanaviin <3 Kiitos kuitenkin paljon Laura palautteesta <3 Otan tosi mielelläni postaus ja video toiveita hyvinvointiin liittyen ja toteutan niitä mahdollisuuksien mukaan!:)

  • Reply
   Leeni
   2.4.2018 at 09:39

   Hei Laura, minäkin tässä vielä vastaan :) Mona tiivistikin meidän ajatuksen kanavan aihepiiristä. Mukana tulee kuitenkin varmasti olemaan myös videoita, joiden hyvinvointivinkit sopivat myös muille. Lisäksi nyt kun meidän yhteinen kanava fokusoituu äitiyteen, tulen tekemään omalle kanavalle hyvinvointivideoita, jotka sopivat yleisemmälle kohderyhmälle. Laita siis kaikki kolme kanavaa seurantaan, ja toki aihetoiveita saa ehdottaa :)
   PS. Sydäntä lämmittävää kuulla, että verkkokurssi oli sinulle hyödyllinen <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *