6.3.2018

Uudet lyhyemmät hiukset!

Yhteistyössä, Annika Tukiainen

Nyt on kuulkaas maailman kirjat sekaisin! Minä nimittäin annoin Annikan leikata hiuksia ihan reilusti lyhyemmäksi. Moni varmaan tietää, että olen “vähän” kankea mitä tulee hiusten muutoksiin. Nyt oli kuitenkin aika freesata tukkaa kunnolla. Annika leikkasi latvoja reilusti sekä teki myös hiuksia sisältäpäin hoitavan Olaplex hoidon. Jännä miten näin pienillä jutuilla voi olla niin iso vaikutus. Nyt tukka tuntuu paaaaaljon elinvoimaisemmalle ja paksummalle. Edelleen hiuksia lähtee melkoisina tuppoina, mutta samalla on alkanut kasvaa hurjaa vauhtia uutta hiusta muun muassa pulisongeiksi asti! :D

Nyt lähinnä mietin miksen ole jo aikaisemmin uskaltanut leikata tukkaa… No parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nyt voi taas hyvillä mielin kasvatella pituutta. ;)

Annikan löytää muuten nykyään ihan mielettömän ihanasta Beauty By Valon uudesta liiketilasta Uudenmaankatu 14:sta. Käykäähän kurkkaamassa ja varaamassa aikaa Anskulle. ♥

Shirt, Bubbleroom / Jeans, Noisy May

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *