5.3.2018

Meidän Turun asunto myyntiin!

Meidän Turun asunto myyntiin! @monasdailystyle

Meidän Turun asunto myyntiin! @monasdailystyle

Meidän Turun asunto myyntiin! @monasdailystyle

Meidän Turun asunto myyntiin! @monasdailystyle

Meidän Turun asunto myyntiin! @monasdailystyle

Meidän Turun asunto myyntiin! @monasdailystyle

Meidän Turun asunto myyntiin! @monasdailystyle

Meidän Turun asunto myyntiin! @monasdailystyle

Meidän Turun asunto myyntiin! @monasdailystyle

Meidän Turun asunto myyntiin! @monasdailystyle

Meidän Turun asunto myyntiin! @monasdailystyle

Kuvat, imagez

Se on kuulkaas taas uusien juttujen aika! Nimittäin meidän Turun asunto on laitettu nyt myyntiin! Tarkoitus oli alunperin pitää tämä ihana iso kaksi meillä sijoitusasuntona pitkään, mutta nyt hetken pähkäiltyämme päätimme kuitenkin laittaa sen myyntiin. Kohta vuoden Helsingissä asuessamme ollaan molemmat ihastuttu pääkaupunkiseutuun ja sitä myöden alettu haaveilla omasta asunnosta täällä. Nyt siis samalla aika haikein mielin laitettiin tämä ihana Raunistulan helmi myyntiin, mutta kuitenkin ollaan yhtä aikaa super innoissamme siitä, että aloitamme asunnon metsästyksen täällä Helsingin päässä.

Mikäli sinulla tai tutullasi on haussa Turusta ihana tilava kaksio, niin lisää infoa asunnosta löytyy täältä.

Haluan myös tässä samalla antaa muille asuntokauppaa harkitseville Turussa asuville välittäjävinkin. Ollaan myyty meidän kaksi ensimmäistä asuntoa  ja ostettu toinen asunto Terhi Norion (Näytönpaikka) kautta.  Terhi on ihana ihminen, jonka kanssa myynti sujuu ammattitaitoisesti ja osaavasti. Hänen kanssaan on aina luottavainen olo, että hommat sujuu niinkuin ne pitääkin. Olen super onnellinen, että ollaan tutustuttu Terhiin ja voin koko sydämestäni suositella hänen välitysammattitaitoa kaikille, jotka haluavat samaan aikaan ammattitaitoisen, mutta myös sydämellisen ihmisen omaa asuntoa myymään. Tämä ei sitten ole millään muotoa maksettu mainos. Inhoan, kun monet bloggaajat tämän aina mainitsevat (koska mainoksista sanotaan kyllä erikseen!! :D ) mutta nyt on vaan pakko täsmentää. ;) Täytyy myös sanoa, että meillä on kertynyt tooooosi paljon kokemusta erilaisista välittäjistä, sillä asuntokauppoja tehdessä on tullut käytyä yhdessä jos toisessakin näytössä.. Käy muuten työstä asuntojen etsiminen. Huh! :D Terhin lisäksi minulla ei ole mitään muuta kuin hyvää sanottavaa Bo Lkv:sta, jossa on myös aivan mielettömiä tyyppejä ja huikean ihanat perustajat. Kiinteistövälityksestä ja asiakkaan kokemuksista voisinkin kirjoittaa ihan oman postauksen, jos sellaiselle on kiinnostusta?

Nyt toivottelen ihanaa uutta viikkoa kaikille ja kuullaan pian. <3 Koitan ryhdistäytyä tekstien kirjoittamisen kanssa pian. En vaan käsitä mihin ihmeeseen tämä aika menee ja tietokone on tätä nykyä enemmän kiinni kuin koskaan aikasemmin. #vauvaarkiyllätti :D

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Heidi
  5.3.2018 at 09:50

  Pakko kommentoida tähän, että bo myi meidän asunnon Helsingin keskustassa ja kaupat ei olis voinu mennä paremmin. Saimme parhaan mahdollisen hinnan ja kaupat sujuivat nopeasti ja kivuttomasti. Välittäjä oli aivan mahtava ja tosi avulias myös uutta asuntoa ostaessamme. Jos joskus vielä myymme asuntoa saa sama välittäjä hoitaa myynnin. Kävimme useassa näytössä ennen kuin uusi koti löytyi ja välittäjiä on tosi moneen junaan. Tapasimme ainakin 20 välittäjää ja vain pari heistä osasi oikeasti myydä. Osa oli aivan tuppisuita ja vastasivat vain kysyttäessä. Ihmettelimme miten he saavat mitään myytyä.

  • Reply
   Mona
   5.3.2018 at 10:41

   Hyvä kiinteistövälittäjä on ihan must sekä ostettaessa että myytäessä. Kuulostaa härskille, mutta meillä on jäänyt jopa tarjous tekemättä karmean välittäjän takia :D Onneksi näitä helmiä löytyy <3 <3 :)

 • Reply
  Carita
  5.3.2018 at 20:23

  Olen kyllä kanssasi täysin eri mieltä molemmista suosituksista, mutta mitäs siitä. Tsemppiä asunnon myyntiin

  • Reply
   Mona
   5.3.2018 at 21:16

   Voi onpa kurja kuulla :/ Toisaalta onhan se niinkin, että kaikkia ei millään kukaan voi miellyttää ja eihän kemiatkaan kaikkien kanssa toimi.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *