28.2.2018

Kuumetta & vatsakramppeja

My love @monasdailystyle

Huh mikä ilta ja yö takana! Eilen iltapäivästä alkoi ihan yhtäkkiä tyhjästä karmeat vatsakivut. Alkuillasta olo oli tosi huono ja oksettikin. Eetu tuli kotiin kuudelta ja hänen syöttäessä iltapuuroa pojalla menin suihkuun ja meinasin jäädä suihkun lattialle vatsakivuissani, kun nouseminen sieltä tuntui ihan ylitsepääsemättömän vaikealta. Suihkusta päästessäni alkoi ihan hervoton palelu ja lämpö nousikin illalla. Otin minimiehen kainaloon ja menin hänen kanssaan jo puoli kahdeksalta nukkumaan. Kuumetta oli ennen yhdeksää 37,5 (mulle jo tosi korkea:D), jonka jälkeen olo vaan paheni puoleen yöhön asti. Joskus aamuyöstä heräsin ihan hikisenä, jolloin kuume oli jo laskenut, mutta olo oli yhtä kamala ja vatsaa kouristeli edelleen. Siinä tuli yöllä googleteltua umpparit ja munasarjojen tulehdukset sun muut. Aamulla olo oli edelleen karmea, mutta onneksi kuume sentään jäi pois. Aamupäivän aikana vatsakipu alkoi onneksi helpottaa ja nyt olo on suht ok. Ensin mietin myös voiko influenssa alkaa näin, mutta nyt tulin siihen tulokseen, että voisiko synnytyksen jälkeen kohta alkava kuukautiskierto ilmoittaa tulostaan tällä tavoin??? :O

Niin tai näin niin ihan hirveää, kun on kipeä ja pitäisi olla vauvan kanssa alerttina. Voin vaan kuvitella mitä sitten on, jos tulee joku karmea influenssa  ja pitäisi vauvaa siinä samalla hoitaa.. Miten te muut äidit teette sen?? Ja siihen vielä päälle jos on monta lasta ja koko perhe kipeänä!!!!!

Huh. Mutta nyt toivottelen mitä ihaninta pakkaspäivää kaikille. Aika kirpsakka keli, mutta voi niiiin kaunis!! <3

Ps. Kurkatkaa Youtuben puolelta uusi kotivideo!!! :) Mukana myös alekoodi ihanan yhteistyökumppanin Desenion super kauniisiin julisteisiin. <3

My love @monasdailystyle

My love @monasdailystyle

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Jossu
  28.2.2018 at 15:29

  Voi ei, toivottavasti voit jo paremmin! PK-seudulla jyllää niinkin ikävää tautia kuin norovirusta, joka tyypillisesti alkaa lämpöilyllä ja vatsakrampeilla – päättyen ripulointiin ja oksenteluun. Taudin kerran sairastaneena voin todeta, että JÄÄTÄVÄ tauti joka onneksi menee n 24h ohi, mutta toivon todella, että vältät sen! :)

  • Reply
   Mona
   28.2.2018 at 16:59

   Omggggg! En kyllä usko (toivottasti !!) ettei oo noro kun ei mitään oksennusta tai ripulia ole. Tosi erilaista vatsakouristelua:/

 • Reply
  Heidi
  28.2.2018 at 17:12

  Kaikkea on taas liikkeellä :/
  Nimittäin mulla molemmat lapset hirveässä flunssassa ja kuumeessa esikoinen pian 3v ja nuorimmainen täyttää viikon päästä 7kk että kyllähän aikamoista härdelliä tämä sairastelu on varsinkin kun itsekin olen kipeä :D joskus on vaan laskenut tunteja iltaan millon saan laittaa molemmat nukkumaan :’D
  Jostain sitä energiaa löytää vaikka olis itsekin kuinka kipeä :) ja YH äitinä oleminen tekee tästä myös aika raskasta mutta onneksi flunssa paranee ajan myötä vaikka olo tuntuu nyt siltä että eikö tämä lopu ikinä :’D Tsemppiä ❤️

 • Reply
  Eve
  1.3.2018 at 11:58

  Ihminen kummasti jaksaa, kun on pakko jaksaa! Ei se mitään herkkua tietenkään ole kellekkään. Toivottavasti mahdollista saada apua omaisilta tiukan paikan tullessa. Lasten sairastelu on aina kurjaa ja sitoo vanhemman kotio neljän seinän sisälle mutta vielä raskaampaa on jos on itse todella kipeä ja pitää jaksaa hoitaa terveet ja energiset lapset. Myös koko perheen läpi kiertävä sairastelu on henkisesti raskasta. Meillä kolmas viikko käynnissä….tällä hetkellä oma olo ei ole hääppönen, nuorempi kipeänä ja huomenna terve isoveli vielä vapaapäivällä. Mutta näillä mennään Pian sairastelu on muisto vain.

 • Reply
  Hanne
  1.3.2018 at 15:45

  Me podettiin muutama viikko sitten noro oikein koko perheen voimin. Vauva 9kk onneksi oksensi vain muutaman kerran ja oli ruokahaluton pari päivää. Itse vedin sitten astetta rankemman setin ‘:D Ei todellakaan ole hyvä asetelma, kun molemmat vanhemmat tilttaa yhtä aikaa ja sitten pitäisi vielä vauvasta huolehtia, vaikka et pääse edes sohvalta ylös. Eikä kukaan halua edes tulla avuksi ja samalla itselleen tautia hommaamaan, haha. Mutta siitäkin selvittiin :)

 • Reply
  Minni
  4.3.2018 at 12:27

  Etkös just lopettanut yöimetykset? Itse lopetin pari viikkoa sitten vuoden ikäiseni yöimetykset ja nyt on viikon kouristellut vatsaa ja olo on muutenkin kurja ja heikko. Uskon, että menkat ne siellä ovat tuloillaan, koska samoin kävi myös esikoisen kohdalla: kuukautiset palas, kun yöimetys jäi. Voi myös olla ovulaatiokipua, joka voi synnytyksen jälkeen tuntua aiempaa voimakkaammin. Itsellä ainakin kipu tuntuu munasarjoissa,välillä kovastikin.

  • Reply
   Mona
   5.3.2018 at 06:56

   Joo luulen että oli juurikin tuosta johtuvaa :O Tosin outoa, että nousi ihan kuumekin ja olo oli muutenkin karmea:/

 • Reply
  Juuli
  5.3.2018 at 13:35

  Kannattaa olla varuillaan myös ettei ole mikään kohtutulehdus, siihen voi liittyä kuumeilu. Mutta mulla myös synnytyksen jälkeen esim.ovulaatiokivut muuttunu rajummaksi. Heh, kaikkee sitä

  • Reply
   Mona
   5.3.2018 at 18:36

   Sanos muuta, kaikkea sitä. Raskauden ja synnytyksen jälkeen ei kyllä mikään enää yllätä :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *