14.2.2018

Näin saat kauniit ja hyvinvoivat hiukset

Kaupallinen yhteistyö, Dyson Supersonic

Ihanaa ihanaa ystävänpäivää kaikille teille ihanille. ♥ Tänään vuorossa yhteistyössä aivan mielettömän ihanan Dyson Supersonicin kanssa hiusvinkkejä. Moni on jo varmasti törmännyt tähän huikeaan uudenlaiseen hiustenkuivaajaan. Nyt sitä on myynnissä mielettömän kaunis punainen versio ystävänpäivän kunniaksi. Mukana tulee myös mielettömän kaunis punainen lahjapakkaus. Moni blogiani pidempään lukenut tietänee, että olen aikamoinen elektroniikan rakastaja ja voittekin kuvitella, että menin tästä laitteesta aivan sekaisin!:D Huipputeknologiaa yhdistettynä hiuksiin, mikäs sen parempi yhdistelmä. Mikäli jollakin on vielä vaimolle ystävänpäivälahja hankkimatta, niin takuu varmasti tulee iloinen vastaanottoa, jos tällaisen saa työpäivän jälkeen tänään paketista avata;)

Kävin videolla läpi omat vinkkini miten saada kauniit ja hyvinvoivat hiukset. Miksi sitten fööni on ensimmäisenä vinkkinä? Yleensä hiustenkuivaaja on se mörkö, joka saa hiukset vaurioitumaan. Dyson ja sen uudenlainen innovatiivinen teknologia on kuitenkin lahja kaikille meille hiusfriikeille. Mielestäni Dysonin paneutumisesta uudenlaisen hiustenkuivaajan kehittämiseen kertoo paljon se, että he rakensivat oman hiuslaboratorion sekä ostivat testausta varten 40 000 punnalla ja yli 1600 kilometrilla luonnonhiuksista tehtyjä suortuvia, josta seurasi myös maailmanlaajuinen hiussuortuvien puute! Koko hiustutkimukseen investoitiin 50 miljoonaa puntaa. Laitteen kehittämiseen on todellakin käytetty aikaa ja rahaa, jotta se palvelisi kuluttajia parhaalla mahdollisella tavalla. Eikä muuten ole pitkässä kehitystyössä epäonnistuttu. Dyson Supersonic on kallis, mutta sitä testattuani en kyllä ihmettele lainkaan hintaa. Kokosin tähän listan Dyson Supersonicin tärkeimmistä ominaisuuksista. Videolla kuivauksen lopputulos mielestäni puhuu puolestaan.

Älykäs lämpötilansäätö

Älykäs lämpötilansäätö pitää huolen, ettei hiuksiin kohdistu missään vaiheessa liian kovaa kuumuutta ja näin ollen se auttaa estämään hiusten vaurioitumista ja auttaa säilyttämään hiusten oman luonnollisen kiillon.

Voimakas digitaalimoottori, jonka ansiosta todella nopea kuivaus

Aika on rahaa ja aikaa Supersonic todellakin säästää. En ole koskaan saanut kuivattua hiuksia yhtä nopeasti.

Vakaa kädessä

Kevyt, mutta vakaa pitää kädessä. Moottori sijaitsee kädensijassa, jonka vuoksi Supersonicilla on miellyttävä työskennellä.

Tyylikäs muotoilu

Kaunis ja siro muotoilu on tietysti loistavan käytettävyyden lisäksi iso plussa kaikille estetiikan rakastajille.

Helppo käyttöisyys

Muotoiluun käytettävät lisäosat kiinnittyy helposti magneetilla runkoon ja ne myös kääntyvät helposti. Lämmön säätö sekä puhalluksen teho onnistuu nopeasti nappia painamalla. Samoin kylmän ilman puhallus on vain nappulan painalluksen päässä.

Hiljainen

Varmasti hiljaisin hiustenkuivaaja, jonka tiedän! Ääni on pehmeä ja siitä isosti plussaa, koska herkkä vauvakaan ei herää päiväuniltaan kuivaajaan pöhinään.

Hiukset eivät voi juuttua Supersoniciin

 Pitkähiuksisena olen aina pelännyt, että hiukset jäävät jumiin kuivaajan ritilään, mutta tässä ei tarvitse sitä pelätä.

Stokkan katutasosta löytyy nyt Dyson shoppi, jossa on mahdollista päästä testaamaan yhdessä stailistin kanssa Supersonicia. Suosittelen todella lämpimästi käymään shopissa, sillä Supersonicin tehon näkee parhaiten vasta testaamalla.

Olen itse tästä niin innoissani ja uskon, että asukuvissakin tulee jatkossa näkymään huomattavasti kiiltävämmät ja eloisan näköiset hiukset, kun ei tarvitse aina ajan puutteen vuoksi laittaa tukkaa vain sotkunutturalle. Onko Dyson Supersonic teille jo tuttu?

Näin saat kauniit ja hyvinvoivat hiukset

Näin saat kauniit ja hyvinvoivat hiukset

Näin saat kauniit ja hyvinvoivat hiukset

Näin saat kauniit ja hyvinvoivat hiukset

Näin saat kauniit ja hyvinvoivat hiukset

Näin saat kauniit ja hyvinvoivat hiukset

Näin saat kauniit ja hyvinvoivat hiukset

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *