13.2.2018

Ystävänpäivään valmistautumista

Meidän oli tarkoitus viettää ystävänpäivää jotenkin spessusti, mutta toisin kävi sillä molemmilla tuli niin kiireiset viikot ja menot yllättäen, että huominen meneekin täysin töiden parissa. Toisaalta ystävänpäivä on jokapäivä ja pientä extraa olisi syytä lisätä aina arkeen;)

Tässä vähän sydämellistä inspiraatiota huomiselle. Ihanaa tiistaita kaikille ja huomista ystävänpäivää. ♥

Ystävänpäivälempparit Mona's Daily Style

*kaupallisia linkkejä / commercial links

1. *paitapusero / 2. *mekko / 3. *kaulakoru / 4. *puhelimenkuori / 5. *postikortti / 6. *rasia / 7. *korvakorut / 8. hajuvesi / 9. *mekko / 10. kello / 11. *lakanat / 12. *tyyny / 13. *silmänympärysvoide / 14. *öljyseerumi / 15. *naamio / 16. *huonetuoksu / 17. *torkkupeitto / 18. *laukku / 19. *kynttilä / 20. *tuoksupussi / 21. *kynttilä / 22. *maljakko

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *