12.2.2018

Ajatuksia vauvan kanssa matkustamisesta⎜video

Niin hujahti pitkä viikonloppu ja ensimmäinen reissu pikkumiehen kanssa on tehty. Tarkoitus oli kuvata aktiivisesti vlog materiaalia, mutta kröhöm…. Niin kuulkaas kävi, että en edes kaivanut kameraa laukusta esiin. :D Sen sijaan kuvailin lentokoneessa kännykällä muutamat videot ja takaisin tullessa koottiin Eetun kanssa yhdessä matkan ajatuksia. Ensi kerralla ehdottomasti reissuvlogia. Nyt aloitetaankin seuraavan reissun suunnittelua!

Seuraavat pari viikkoa pitää ihan hurjan kiirettä. Ohjelmaa ja aikatauluja on nyt niin paljon, että lisäkäsille olisi tarvetta. Vastailen siis vähän viiveellä kommentteihin, vaikka kaikki ne aina luen ja olen joka kerta super kiitollinen, kun jaksatte ja ehditte jakaa aikaa ja ajatuksia täällä kanssani. <3

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ja kuullaan pian!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Erica
    14.2.2018 at 19:16

    Me tajuttiin kans vasta nyt että täähän on superiisiä matkustaa vauvan kanssa :D Poika siis nyt 11 k, hups, no parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D Aika samoja mietteitä kuin teilläkin. Tuttu kohde kannattaa kyllä valita ekalle reissulle. Vielä kun oppis vähän silleen ettei raahaa puolta omaisuutta mukana eli esim. vaipat vaan paikan päältä yms.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *