29.11.2017

Kotoilun ABC

Kotoilun abc

(commercial links / kaupallisia linkkejä*)

1. *pusero / 2. *housut / 3. *kaftaani / 4. *mekko / 5. *tyynynpäällinen / 6. *pyyhe / 7. *pyyhe /
8. *rannekoru / 9. *lakanat / 10. *kynttilä / 11. *tohvelit / 12. *kasvoseerumi / 13. *hajuvesi / 14. *hajuvesi
15. *hajuvesi / 16. *huonetuoksu / 17. *liinavaatetuoksu / 18. *lakanat

Marras- joulukuun on tutkimuksissa todettu olevan vuoden stressaavinta aikaa. Väitän, että kaamoksella on joulustressin lisäksi osuutensa. Synkän ulkoilman voi kuitenkin kääntää vahvuudeksi tekemällä kodista kotoilukeitaan. Laadukkaat petivaatteet, tuoksukynttilöitä, pehmoiset sisätossut ja kauniita kotivaatteita.

Itse haaveilen tällä hetkellä puhtaissa petivaatteissa nukutuista pitkistä yöunista naisellisissa yövaatteissa. Olen koko ajan odottanut, että saadaan koti siihen kuntoon, että tavaroille alkaa olla oma paikkansa, jotta voin vihdoin palkata siivoajan. Vielä on järjestely pahasti kesken, mutta eiköhän tästä pikkuhiljaa hyvä tule…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *