27.11.2017

ekoarki.fi

http://ekoarki.fi/

Täällä ilmoittautuu yksi äärettömän ylpeä sisko. Nimittäin rakas veljeni Joonas on aloittanut yrittäjyyden taipaleen yhdessä kihlattunsa Marian kanssa. Heillä molemmilla on isoja suunnitelmia ja halu tehdä jotain hyvää maailmassa. Heidän yhteinen ensimmäinen projekti on ihana ekoarki.fi. Halusin kysellä pariskunnalta muutaman kysymyksen tänne postaukseen, jotta saadaan pieni kurkistus ekoarki.fi taakse. Joonaksesta ja Mariasta tullaan varmasti kuulemaan täällä blogissakin vielä lisää, mutta sitä ennen käykäähän kurkkaamassa heidän verkkokauppa ja myös ekoarki.fi blogi. ♥

Kuka Joonas ja Maria?

Minä Joonas, olen nyt viimeisen puolivuotta ollut yrittäjänä. Ekoarjen lisäksi on toinen yritys, Reveiller Oy. Reveillerin kautta teen tiimivalmennuksia yrityksille. 25 vuotta tuli hetki sitten täyteen ja innoissani odotan, että mitä kaikkea vielä pääsen elämässä kokemaan. Koen itse olevani vähän outo ja mietin asioita paljon. Saan voimaa ihmisten kanssa käydyistä vuorovaikutuksista ja siitä, kun joku onnistuu ihan itse.

Maria on juuri valmistunut valtiotieteiden kandidaatti ja siirtymässä maisterivaiheeseen. Tällä hetkellä Maria itseasiassa on Kanadassa vaihdossa ja tulee jouluksi kotiin.  Ollaan molemmat koettu elämässä kaikenlaista ja sitä kautta muovauduttu juuri tällaisiksi, mitä nyt ollaan. Molemmat meistä on sairastunut pieneen maailmanahdistukseen ja molemmilla on tarve tehdä jotain.

Mikä on ekoarki.fi?

Ekoarki on verkkokauppayhteisö. Verkkokaupasta voi ostaa pienien yrittäjien tuotteita, joilla halutaan korvata arkipäiväisiä kertakäyttötavaroita. Kirjoitamme ympäristöön ja kestävään ajatteluun liittyviä postauksia, joihin toivomme totta kai paljon keskustelua, jotta ajatuksia voidaan vaihtaa. Verkkokauppa mahdollistaa yrittäjille kanavan, jossa myydä ja markkinoida tuotteita. Lisäksi meillä on yhteistyöyritys, jonka kanssa hoidamme logistiikan.

Ekoarjessa on tällä hetkellä meidän perustajien (Joonas Laine ja Maria Karttunen) lisäksi kaksi yrittäjää, Saara Kohtalo ja Nora Sartovuo Ngom. Ekoarjessa tuetaan toisiamme ja viedään asioita eteenpäin. Näemme säännöllisesti ja keskustelemme siitä, mitä voimme seuraavaksi tehdä. Saara ja Nora ovat molemmat tuoreita yrittäjiä, joten on antoisaa päästä vaihtelemaan mielipiteitä ja ajatuksia heidän kanssaan ja samalla saada tukea puolin ja toisin. Olennainen osa Ekoarkea onkin yhteisöllisyys.

Mistä lähti ajatus Ekoarjen perustamiseen?

Maria on ollut kauan kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja potenut maailmanhuolta. Hänellä on myös ollut kova halu päästä tekemään jotain konkreettista opintojen ohella. Minä (Joonas) taas olen kasvanut samalla kestävämpään ajatteluun. Olen tehnyt useita verkkosivuja yrityksille ja lisäksi olen halunnut pitkään jo oppia verkkokaupan perustamiseen liittyviä kommelluksia. Haluan myös tehdä omalta osaltani hyvää muille, joten koimme hyväksi ideaksi perustaa verkkokaupan. Aluksi halusimme ostaa ja myydä. Nopeasti huomasimme sen, että emme voi pienenä tekijänä kilpailla isompien kanssa. Lisäksi isot tekevät jo todella hienoa työtä! Tajusimme, että meidän pitää kerätä ihmisiä mukaan ja myydä uniikkeja tuotteita, joita ei muualta saa. Tai ainakaan saman valmistajan tekeminä. Tästä lähti ajatus siihen, että etsimme pieniä yrittäjiä, joilla ei välttämättä vielä ole väylää myydä omia tuotteitaan verkossa.

Emme siis halunneet olla toimettomina maailmanahdistuksen kanssa, vaan halusimme aloittaa tekemään jotain! Haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla samojen huolien ja ajatuksien kanssa olevia!

Mitä tuotteita teillä on myynnissä?

Tällä hetkellä meillä on tosiaan ihanien Saaran ja Noran käsitöinä tekemiä tuotteita myynnissä. Tuotteet ovat valmistettu käyttöä kestävistä materiaaleista, joten ne ilahduttavat ostajaansa pitkään! Yksi Ekoarjen tavoite onkin tarjota kestäviä vaihtoehtoja arjen kertakäyttöisille, luontoa kuormittaville tuotteille. Kestovanulaput, kestohedelmäpussit, tiskirätit ja kierrätyskankaista valmistetut reput ovatkin loistavia korvaamaan tällaisia tuotteita!

Etsimme koko ajan uusia yrittäjiä ja uusia tuotteita, jotka noudattavat kestäviä arvoja.

Koska arvostamme sitä, että saimme kertoa meistä täällä, haluamme antaa alennuskoodin blogin lukijoille verkkokauppaamme.

Koodilla monasdailystyle saa kaikista tuotteista 20 % alennuksen 12.12.2017 asti

 Joulukuun alussa saamme vielä lisää valikoimaan joulupukin konttiin sopivia tuotteita.

http://ekoarki.fi/

http://ekoarki.fi/

http://ekoarki.fi/

http://ekoarki.fi/

http://ekoarki.fi/

http://ekoarki.fi/

http://ekoarki.fi/

Nyt siis kaikki kurkkaamaan ekoarki.fi ihanat tuotteet. Kaikki tuotteet on ihana joululahjaidea ja ostamalla ekoarki.fi:stä tulee samalla tukeneeksi kotimaisia yrittäjiä ja lahjat on kestäviä. ♥

Koodilla monasdailystyle saa kaikista tuotteista 20 % alennuksen 12.12.2017 asti

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  ennni
  27.11.2017 at 15:15

  Aivan ihania tuotteita, heti oli pakko laittaa tilaukseen pari joululahjaa! :) :)

  • Reply
   Mona
   27.11.2017 at 15:31

   Ihanaa Enni <3 <3 :) Aina kun hankkii pieniltä yrittäjiltä jotain, takahuoneessa tanssahdellaan riemun tansseja. <3 Mahtavaa, että löysit joululahjoja.

 • Reply
  Tähtijoukko // Jonna
  27.11.2017 at 15:58

  Oi vitsi kuinka mahtavaa!! :) Kirjoitin just omaan blogiini juttua 16 tapaa kestoilla, mutta näitä vanulappuja en ollutkaan hoksannut! :O Ihan loistava idea, täytyy tilata kokeiluun ja vinkata kaupasta omassakin blogissa!! :) Mahtavaa!

  • Reply
   Mona
   27.11.2017 at 15:59

   Kiitos Jonna ihanasta kannustavasta kommentista veljen puolesta <3 <3 :) Noi kestovanulaput on ihania:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *