22.11.2017

Päivän BF poiminnat

(commercial/kaupallisia linkkejä*)

Päivän BF poiminnat

1. Valkoiset tennarit Reebok* 2. Vauvan pyjama Ellos* 3. Vauvan pyjama Ellos* 4. Vauvan aloituspakkaus Ellos*
5.  Miesten neule Ellos* 6. Punainen neule Tiger of Sweden* 7. Nahkatumput Lindberg* 8. Paitapusero Ellos*

On taas se aika vuodesta, kun kaupat järjestävät huimat kampanjat Black Fridayn merkeissä. Nykyään Black Friday ei ole enää vain yksi päivä vaan sitä vietetään melkeinpä koko viikon ajan. Keräsin tämän päivän tärppejä kollaasiin. Ennen tuli katsottua lähinnä naisten vaatteita, mutta nyt tulee selailtua vieläkin enemmän vauvan juttuja.. Nyt on jo tullut huomattua, että vauvan vaatteita kuluu urakalla ja pyykkikone laulaa. Ollaan onneksi saatu tosi paljon ihania vaatteita käytettyinä ystäviltä ja kaapit alkaakin olla jo aika täynnä. Tosin vauvan kasvuvauhti on niin hurjaa, että joka viikko menee joku vaate pieneksi. Vauvan vaatteiden kohdalla sitä huomaa myös menevän itse aivan sekaisin… :D Juuri tilasin hirmuisen määrän pipoja pojalle. Ihan kuin muutamalla pipolla ei pärjättäisi.. Minkäs teet, kun on kaikkia niin super suloisia ihanuuksia.

Tässä vielä muut tärpit tälle päivälle:

Zalandon urheiluvalikoimasta jopa 70% alennus*

Elloksen Black Wednesday*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *