23.11.2017

Peittävä luonnonkosmetiikan meikkivoide

commercial links/kaupallisia linkkejä*

Peittävä luonnonkosmetiikan meikkivoide @monasdailystyle

Olen aina pitänyt meikin tärkeimpänä osana sopivaa meikkivoidetta. Ilman hyvää pohjaa, ei meikki näytä koskaan hyvältä. Oma suosikkini on vuodesta toiseen Estee Lauder Doubler Wear, mutta monta muutakin hyvää on tullut testattua. Olen koittanut muutaman vuoden etsiä luonnonkosmetiikan puolelta hyvää ja peittävää meikkivoidetta, mutta vasta nyt olen löytänyt muutaman todella hyvän yksilön! Kjaer Weis merkin meikkivoide*, jonka sain Jolielta on osoittaunut ihan huikean hyväksi ja nimenomaan peittäväksi. Kjaer Weis merkin meikit ovat ihanan laadukkaita ja pelkästään hylsyt kauniita kuin mitkä. Luonnonkosmetiikan aatelia sanoisin. Näitä meikkejä ei haittaa myöskään jättää esille lipaston päälle. ;)

Olen tosiaan testaillut Kjaer Weis meikkivoidetta, Jolien ihanien naisten kehujen ansiosta, eikä tarvinnut pettyä. Pohjalle olen laittanut ihmeöljyä samalta merkiltä. Tämä KW kauneusöljy* on hirmuisen kallis, joten en itse ihan heti raaskisi sitä ostaa, mutta lahjaksi tällainenhan olisi mitä ihanin kaikille kosmetiikan rakastajille. Toisaalta öljyt on aina tosi pitkäkestoisia, joten kyllähän tuo iso puteli kestäisi käytössä pitkään. Kauneusöljyn the ainesosa on kiinalainen jamssi, joka tuo iholle ihanaa kuulautta. Yhdessä meikkivoiteen kanssa tämä combo todellakin toimii! :) Lopputuloksena on ihanan hehkeä ja tasainen meikkipohja.

Mikäli siellä ruudun takana on siis muita peittävän meikkipohjan kannattajia, jotka kaipaavat tavallisen synteettisen meikkivoiteen rinnalle luonnonmukaista vaihtoehtoa niin tämä ihanuus kannattaa ehdottomasti testata. Minulle sävy like porcelain* sopii parhaiten ja taitaa olla muuten Jolien yksi best seller.

Lipstic @monasdailystyle

Meikkivoiteen lisäksi olen tykännyt hurjasti KW:n ihanista huulipunista. Honor* sävy on luonnollinen ja kaunis huulilla. Mattaisesta lopputuloksesta huolimatta huulipuna ei tunnu kuivattavan huulia lainkaan vaan päinvastoin pehmentää niitä. Hoitavina aineina ovat ihanat karitevoi sekä jojoba- ja ruusunmarjaöljy. Iso peukku näille. Seuraavaksi pitää testata räväkämpiä värejä näistä huulipunista! :)

Onko siellä muita, jotka ovat ihastuneet Kjaer Weisin meikkeihin ja jos niin mitkä ovat olleet teidän suosikkeja?

Kjaer Weisin kaikki meikit löytyy täältä* ♥

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ida
  23.11.2017 at 18:13

  Olen testannut vain Kjaer Weisin ripsaria, joka on kyllä huippu ja tälläkin hetkellä käytössä! Olen samaa mieltä, että hylsyt ovat kauniita ja hienoa on myös se, että niihin saa täyttöpakkauksia. Ehdottomasti tarvii kokeilla myös noita huulipunia. Myös meikkivoidetta voisi testata. Tällä hetkellä käytössä on juice beautyn phyto-pigments flawless serum foundation, josta tykkään kyllä kovasti. :)

  • Reply
   Mona
   23.11.2017 at 21:18

   Oi se on myös ihana!! Ihanaa, että on tullut viimeisten vuosien aikana niin paljon hyviä ihania luonnonkosmetiikan vaihtoehtoja tavan synteettisille meikeillekin :)

 • Reply
  Salla
  26.11.2017 at 18:27

  Oi onpas mielenkiintoinen tuttavuus! Minäkään en ole luonnollisista meikkivoiteista löytänyt vielä tarpeeksi peittävää, eli meikkipohja on ainut johon vielä käytän muuta kuin luonnonkosmetiikkaa.

  Kiitos Mona vinkistä ja ihanaa sunnuntai-iltaa sinne! <3

  • Reply
   Mona
   26.11.2017 at 21:38

   Mahtavaa, että oli vinkkiä <3 :) Kannattaa kokeilla tämä sekä Juice beautyn seerumi meikkivoide. Molemmat ihania luonnonkosmetiikan meikkivoiteita. Teen tuosta toisesta myös vielä erikseen postausta. Jos vaan ehdin niin voisin koittaa saada myös videon muodossa näistä postausta tulemaan niin näkisi lopputulosta paremmin! :) Ihanaa sunnuntaita sinne myös :*

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *