5.11.2017

Lämpöä ja punaisia asusteita

Olen aivan rakastunut punaiseen väriin syksyn ja talven asuissa. Punainen väri on vaan niin piristävä muuten koleassa ja pimeässä talvessa. Punainen yhdistettynä vaalean harmaaseen, valkoiseen tai mustaan toimii aina! Tässä inspiraatiota klassisten vaatteiden muodossa talven pukeutumiseen. ♥

suosikit

(commercial/kaupallisia linkkejä*)
1. *neule / 2. *aurinkolasit / 3. *takki / 4. *pusero / 5. *laukku / 6. *avokkaat / 7. *huivi / 8. *takki / 9. *loaferit / 10. *housut / 11. *nilkkurit / 12. *poolo / 13. *mekko / 14. *neulejakku / 15. *korot / 16. *laukku / 17. *hame / 18. *kauluspaita / 19. *laukku / 20. *takki / 21. *ballerinat

Punainen takki itseltäni jo löytyy, mutta nyt olen tiiraillut punaisen laukun perään. Tämä* ihanuus on ollut ostoskorissa jo vaikka kuinka monta kertaa, mutta vielä en ole raaskinut sitä tilata. Edelleen pohdin muutaman muun vaihtoehdon kanssa ja onhan tuo hintakin aika suolainen… Jatketaan siis pohdintoja vielä sen suhteen;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *