2.11.2017

OOTD

OOTD @monasdailystyle

Ihan hetkeen ei ole tullut näin reaaliajassa asukuvia, mutta laitetaanpa nyt samantien nämä tänään napatut kuvat eetteriin. Tämä viikko on ollut ihana ja samaan aikaan super väsyttävä. Kivoja tapaamisia, juhlia ja töitä. Ihania pikaisia puheluita rakkaille ystäville ja extempore treffejä. Aivan parasta. Yöt on nukuttu kohtuullisen hyvin muutamia pöhinöitä lukuunottamatta ja viime yönä osasin vain nauraa aamuyön megalomaalisille NP:lle (eli niskapaskoille…. :’D ).

Postauslistalla on moooonta kirjoitusaihetta, joihin on tarkoitus tarttua, mutta miten ihmeessä se pidempään paikoillaan istuminen ja kirjoittaminen tällä hetkellä onkaan niin haastavaa;) Vielä joku päivä! Nyt nautin tästä hetkestä ja vauvan nuuhkuttelusta. Olen tänään viettänyt pitkän tovin ihan vain tuijottaen pikkuista väsynyttä tuhisijaa. Miten tuohon vajaa 8kiloiseen mötikkään voikin mahtua niin paljon rakkautta. Se ihan tursuu ylitse.

Tämän päivän asun suosikki on i-h-a-n-a Ellokselta saatu lämpöinen takki, joka tulee taatusti olemaan yksi tämän talven suosikkejani. I love it! Kuvista kiitos ihanalle Mariannalle. ♥

OOTD @monasdailystyle

OOTD @monasdailystyle

OOTD @monasdailystyle

OOTD @monasdailystyle

OOTD @monasdailystyle

Pictures, Marianna Mäkelä / edited by me

(commercial/kaupallinen linkki*)
Shoes, Adidas
Jeans, Ellos
Jacket, Ellos here*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *