1.11.2017

The Blog Awards hiuslook

#monashairXannika

The Blog Awards gaalaa vietettiin viime viikonloppuna ja kävin ennen juhlia taas Beauty by Valossa. Annika loihti tällä kertaa hyvin klassisen ja simppelin nutturan, johon olin super tyytyväinen. Nuttura myös pysyi koko illan siistinä ja mielestäni se sopi just eikä melkein yksinkertaisen mustan Gina Tricot mekkoni kanssa. Ilta meni niin hujauksessa, etten tullut ottaneeksi ainuttakaan kunnon asukuvaa! Pitää kuvata asu vielä myöhemmin. Toisaalta ihanan kolleegani Jonnan blogista löytyy käytännössä lähes sama asu. Olisitte nähneet meidän ilmeet, kun hoksattiin, että oltiin aika tekstiilikaksosia. :D Jonna on ihan yksi suosikkini muotibloggaajista, joten hyvin on tullut omaksuttua Jonnan tyyliä ;)

Ensi viikolla suuntaan taas Annikan hiushoivaan, joten uutta kampausta piakkoin luvassa! :)

#monashairXannika

#monashairXannika

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  jenni
  1.11.2017 at 21:11

  Ihana kampaus :) Onko sun hiukset tummentuneet vai ootko värjännyt?

  • Reply
   Mona
   2.11.2017 at 07:49

   Kiitos Jenni <3 Mun hiukset on erikoiset, kun ne näyttää aina eri valossa ja eri kampauksissa eri värisille :D En siis ole värjännyt lainkaan, mutta tosiaan ihan päivästä riippuen näyttää vaaleammalle tai tummemmalle:D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *