28.10.2017

Syksyn viimeisiä asukuvia

Punaisessa neuleessa @monasdailystyle

Täällä on herätty eilisten The Blog Awards gaalan juhlintojen jälkeen aikaisin ja kohta suunnataan nenät kohti Turkua! Luvassa on laatuaikaa perheen kanssa. Hampparien tekoa sekä vauvojen ja vähän isompien vauvojen pussailua;) Tämä tulee myös olemaan ensimmäinen kerta, kun ollaan yö poissa kotoa Salaman kanssa!! Jännää.. Niin kuin kaikki mitä tehdään ekaa kertaa vauvan kanssa.

Olen itse aika kotihiiri, enkä nuku kovin hyvin muualla. Toki rakastan reissaamista, mutta Suomen päässä harvoin lähden mielelläni muualle yöksi asti. Toisaalta ihanaa mennä yökylään, mutta hitsit tykkään nukkua omassa kotona ja ennen kaikkea omassa sängyssä. Yöt on muutenkin vielä rankkoja itselleni vähäisten unien takia, joten voin kuvitella millainen zombi saatan olla muualla nukutun yön jälkeen…

Alustavasti puhuttiin, että äitini ottaa Salaman viereen ja hoitaa yövuoron, jotta me saadaan nukkua yksi kokonainen yö. Näen kuitenkin jo mielessäni sen, että herään eri huoneestakin jokaiseen pienimpään inahdukseen ja viimeistään kolmen aikaan siihen, että rinnat ovat niin pinkeinä, etten pysty kääntymään… Mutta ainahan sitä voi yrittää. Ihana mennä jokatapauksessa Turkuun viettämään rentoa perheaikaa. Salaman syntymän jälkeen ollaan käyty Turussa vasta kerran ristiäisissä! Tarkoitus on tietysti käydä paljon useammin moikkaamassa rakkaita ja myös käydä töiden puolesta tapaamassa ihania yhteistyökumppaneita, mutta vielä on tuntunut liian aikaiselta lähteä yksin juniin ja busseihin. Siitä tulin mieleeni, että kumpi teidän mielestä on kätevämpi vauvan ja vaunujen kanssa?

Ehkäpä tästä pikkuhiljaa alkaa rohkaistua reissaamisen kanssa ja tulee lähdettyä useammin vähän Helsingin keskustaa kauemmas;) Haaveissa on myös ensimmäinen ulkomaanmatka mahdollisesti jo ensi kuussa ja/tai vuodenvaihteessa.

Sitten postauksen asukuviin. Nämä kuvat otti i-h-a-n-a Mari, johon vasta tutustuin blogin kautta. Toistan itseäni, mutta yksi bloggaamisen parhaita puolia on ehdottomasti juuri se, että tutustuu niin mielettömiin tyyppeihin ruudun toisella puolella. Marilla ja hänen miehellään on myös 2 kuukautta vanha pienokainen, joten juteltavaa riitti. <3

Asuksi valikoitui päälle mustaa ja punaista sointuen Stokkelta saatuun överi-ihanaan vaunujen Winter kittiin. Olen ihan rakastunut tuohon Winter Kittiin. Se on niiiiin suloinen ja samalla tyylikäs. En todellakaan olisi muutama vuosi sitten uskonut, että joku sanoo minun menevän sekaisin kaikesta vauvakamasta ja vaunujen tekstiileistä:’D Näin sitä vaan muuttuu ja joutuu heittämään häränpyllyä omille sanomisille.

Mitäs mieltä te olette tästä simppelistä syysasusta? :) Taitaa muuten olla viimeisiä asuja syksyisissä maisemissa (lämpötilat oli jo talvisia näitä kuvattaessa). Tervetuloa talvi!

Punaisessa neuleessa @monasdailystyle

Punaisessa neuleessa @monasdailystyle

Punaisessa neuleessa @monasdailystyle

Pictures, Mari Kekäle / edited by me

(commercial/kaupallisia linkkejä*)
Shoes, Ecco*
Jeans, Ellos*
Knit, Gina Tricot*
Scarf, Zara
Jacket, Make Way*
Bag, Petite Chérie*

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sanja
  28.10.2017 at 10:23

  Junalla on bussiin nähden ylivoimaisesti kätevämpi matkustaa vauvan kanssa! Bussissa vauvan pitäisi periaatteessa olla koko ajan turvakaukalossa ja vöissä, kun taas junassa voi pitää pientä sylissä (ja vaikka imettää) tarvittaessa koko matkan. Ei se turvakaukalo taida ihan lain vaatimus olla, mutta jos miettii, että tulee vaikka motarilla äkkijarrutus eikä vauva ole vöissä niin aika ikävästi käy Kun aikuiset on kuitenkin velvoitettuja turvavöitä käyttämään. Itse reissasin vauvan kanssa junalla 6-viikkoisesta alkaen ja junamatkat meni aina tosi hyvin!

  • Reply
   Mona
   30.10.2017 at 07:51

   Kiitos paljon Sanja kommentista <3 Näin vähän uumoilinkin. Eli junalla siis ehdottomasti ekat reissut yksin Lionelin kanssa testiin:)
   Ja kyllä - olis se aika kamalaa mennä bussissa ilman turvakaukaloa :O :'( Ja wauuuu sä oot ollut super reipas :D Musta tuntuu, että olin itse vielä siinä vaiheessa ihan panikoimassa kaiken kanssa. No ehkä vähän vieläkin, mutta paljon vähemmäN :D

 • Reply
  Ellli
  28.10.2017 at 19:15

  Korvatulpat korviin, jotta et herää kaikkiin ääniin, jos äitisi hoitaa vauvaa. :)

  • Reply
   Mona
   30.10.2017 at 07:53

   Tosi moni on nyt muuten suositellut korvatulppia että ne ähinät ei herättäisi. Oon pari kertaa kokeillut, mutta usein korvatulpat ei pysy kunnolla.. Pitäisi kokeilla eri merkkejä. Huomaan myös, että otan niitä yöllä puolitokkurassa pois ihan vain kuunnellakseni onko minillä kaikki hyvin.. Eli äh ei oikein tunnu toimivan tällä stressimamalla. Toivottavasti tästä pikkuhiljaa yöt rauhoittuaa ja ennen kaikkea minä rauhoitun :’D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *