29.10.2017

Vauvan kanssa ensimmäinen yö poissa kotoa

Vauvan kanssa ensimmäinen yö poissa kotoa @monasdailystyle

Turun reissu meni paremmin, kuin hyvin! En muista milloin olisin nukkunut yhtä hyvin. Unen suhteen mentiin siis ihan päinvastoin mitä odotin. Kuvittelin, että rutiineista poikkeaminen ja “vieras” paikka tarkoittaa sitä, että nukutaan tosi lyhyissä pätkissä, mutta ehei! Vedettiin ihan unienkat Mummalassa!

Vauvan kanssa ensimmäinen yö poissa kotoa @monasdailystyle

Vauvan kanssa ensimmäinen yö poissa kotoa @monasdailystyle

Tarkoitus oli aluksi antaa poju Mumman hoidettavaksi koko yöksi, mutta eipä me sitten maltettukkaan. Meidän välissähän se mini nukkui. Uni tuli pojulle 9:20 ja menin melkein välittömästi itse perässä nukkumaan. Herättiin 2:50 syömään ensimmäinen kerran!!!!! 5,5h unta meinasi saada tämän maman ihan pökerryksiin :D oli herätettävä Eetukin ja hehkutettava että eka herätys ja kello on jo kolme. Seuraavan kerran syötiin vasta kuudelta ja sen jälkeen annoin pojun Mumman hoivaan ja jatkoin itse vielä pari tuntia unia isomman kullan kainalossa.

Nousin sängystä melkein tanssien. Huh miten hyvää teki saada kunnon unet. Eikä muuten edes ollut niitä yöpöhinöitä mitä on ollut muuten melkein joka yö. Perfect!!

Näitä öitä lisää kiitos;)

Oli toki muutenkin ihana Turku-reissu hyvien unien lisäksi.

Perhe on parasta. ♥

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Jenni S. | big mamas home
  30.10.2017 at 08:06

  Meidänkin taapero nukkuu niin öitä, kuin päiväuniakin mummilassa paremmin, kuin missään muualla. 12 h yöunet ei ole temppu eikä mikään mummin luona. Mitä ihmeen tyrmäyskaasua siinä mummilan ilmassa on? :D

  • Reply
   Mona
   30.10.2017 at 08:13

   Mitä?! :D Hahahah selkeästi mummien rakkaus saa ihan tainnoksiin pikkuiset :’D

 • Reply
  MiinaP.
  30.10.2017 at 20:15

  Ai miten ihanan kuuloista!! :) lievästi oon kade, mutta ennen kaikkea toivon silti, että saatte noita tuollaisia öitä lisää kotiinkin! Kyllä kunnon yöunien jälkeen maailma näyttää ja tuntuu niin paljon paremmalta paikalta elää.:) meillä on kahden viikon ikäinen ihana pikkutyttä, mutta nämä yöt..oih ja voih! Pikkuisella ei mitään rytmiä vielä ja joskus menee monta tuntia yöstä kun yrittää vaan kanniskella pientä uneen väsyneenä ja itku ei oo kaukana (ja välillä kyynel silmässä ihan oikeasti). Kukaan ei voi etukäteen tietää miltä oikeasti tuntuu pakon edessä valvoa ja miten unta osaisi nyt arvostaa kun sitä ei saa tarpeeksi. Meillä on isompia lapsia myös, joten päiväunetkaan ei oo itsestään selvyys.

  No, jaksan, kun tiedän että joidenkin viikkojen tai kuukausien kuluttua helpottaa. Sen vielä jaksaa että vauveli herää usein syömään (perhepeti on huippu:), kunhan ei tarvis hillua hereillä.

  Tsemppiä vauva-arkeen!!!

  • Reply
   Mona
   31.10.2017 at 08:31

   Oi teillä on ihan mini siellä <3 :') Ja itse olin kyllä niin herkkä tuon ekan kuukauden, että itkua piti jatkuvasti myös öisin, kun oli ihan tokkurassa. Siihen verraten ollaan jo ihan eri svääreissä ja homma paljon helpompaa.. Ja samalla mennään täälläkin: kausia kaikki, ensi viikko voi olla jo ihan erilainen..
   Ihanaa vauva-arkea myös sinne <3

 • Reply
  Anu / Aina lähelläni
  31.10.2017 at 09:02

  Meidän pojat on aina nukkuneet reissussa paremmin kuin kotona :) Ja se onkin ihan oivallinen taika – tekee reissailusta vähän helpompaa kun edes yöhulinat vähenee. Unettomuus ja unien katkeileminen on kyllä niin raskasta. Molemmat meidän pojista heräili ekan vuotensa tunnin-parin (!) välein, oli kyllä aika hevi setti… Nyt ovat 5 ja kohta 4 ja yöt ovat onneksi olleet jo pidempään rauhallisempia. Jospa teillä siellä yöt rauhoittuisivat pian <3

  • Reply
   Mona
   31.10.2017 at 09:15

   Koko vuoden :O Sympatiat sinne…Mun täytyy myöntää, että vaikka tiesin vauvaarjen olevan hektista ja unien vähissä niin eipä siihen siltikään osannut niin varautua:D Toisaalta ehkä ihan hyvä niin:D Tietty kaikki ihana menee noiden valvomisten edelle, mutta eipä se silti sitä poissulje, että välillä pikkusen nukuttaa:’D Ja mitenkäs sitten tosiaan jos vielä toinen ihanuus suotaisiin. Meikä on todellinen kävelevä zombi varmaan siinä vaiheessa :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *