27.10.2017

Kotiin

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)

Pöytä* // Pöytälamppu* // Kattolamppu* // Yöpöytä*
Kylpytakki* // Nojatuoli* // Hyllykkö* // Talja* // Pussilakanasetti*

Elloksen ihanasta kotivalikoimasta on jälleen huikea kampanja menossa! Itsellä lähti yhtä sun toista tilaukseen. Tarvetta on edelleenkin vaikka mille. Ensi viikolla saapuu Ikean tilaus, joten taas vähän lisää säilytystilaa ja koti tulee pikkuisen valmiimmaksi! :) Ellokselta tilasin vihdoinkin sohvapöydän, jota pähkäilin vaikka kuinka kauan. Kuvia tulossa myöhemmin. Myös tuo super ihana talja lähti tilaukseen valkoisena. Se on täydellinen vaunuihin tai kuvien ottoon rekvisiitaksi.

Eli nyt siis 20% alennusta Ellos-home valikoimasta, myös huonekaluista!! :) Valikoima täällä* .

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *