6.10.2017

Toiveasu ristiäisiin

(commecial links/kaupallisia linkkejä*)

Toiveasu ristiäisiin

mekko* / avokkaat* / rannekoru* / korvakorut*

Huomenna vietetään Salaman ristiäisiä ja vieläkin on oma juhla-asu hieman pohdinnan alla. Mietin alkuun, että mekon pitää olla helppo imetyksen kannalta, mutta sopivan juhlamekon löytäminen ei ollutkaan ihan niin helppo juttu. Yksi pitsimekko kaapista löytyy valmiina, mutta jäin silti haaveilemaan tästä ihanasta By Malinan valkoisesta mekosta. Sama mekko olisi täydellinen myös hempeän vaaleansinisenä. Selvää on kuitenkin, ettei tämän mekon kanssa imetys ihan tuosta vaan onnistu, vaan mekko on riisuttava melkein kokonaan pois päältä. :D

Jäinkin pohtimaan, että pitäisikö mennä käytännöllisyys vai tyyli edellä;) Mikäli en välitä käytännöllisyydestä päälle taitaa päätyä tämä valkoinen mekko, mutta jos käytännöllisyys voittaa laitan päälle kesällä Bubbleroomista tilaamani joustavamman mallin. Onhan tässä vielä aikaa pohtia;)

Olen jättänyt kaiken aivan viime tippaan, mutta eipä sillä, että meille olisi paljon jäänyt järjesteltävää, kun koko perhe on auttanut kaikessa niin paljon! <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tähtijoukko // Jonna
  6.10.2017 at 11:59

  Oi ihanaa juhlapäivää teille <3 <3 <3 Oma ristiäisasuni pojan juhlissa http://tahtijoukko.blogspot.fi/2017/08/throwback-ristiaisiin.html oli kaksiosainen: valkoinen pitsiyksityiskohtainen t-paita ja vaaleansininen hame. Oli helppo imettää kaksiosaisessa asussa, niin sai olla koko juhlan ajan mukana menossa :) Ja materiaalit oli tuommoisia mukavia, niin oli hyvä valinta itselle. Olin kyllä aika viime tipassa likenteessä, päivää ennen ristiäisiä tuo hame kolahti postiluukusta :D

  • Reply
   Mona
   11.10.2017 at 13:36

   No päädyin minäkin sitten imetetyksen kannalta helppoon versioon ja hyvä niin! :) Helpotti hommaa kummasti, kun poju pääsi rinnalle välissä ilman, että piti itse karata mihinkään. Toki mietin, että olisi voinut myös pullon ottaa mukaan, jotta joku muu olisi voinut syöttää, mutta hyvin meni ilmankin :) Kiitos siis kommentistasi jonka jälkeen päädyin tuohon helpompaan versioon;)

 • Reply
  Tiina/Fit Fat Mama
  7.10.2017 at 10:35

  Meidänki mini saa huomenna nimen <3 Ja vaatepohdinta itelläki ollu,kyllä naisena olo on välillä hankalaa :D. Ihania juhlia <3

  • Reply
   Mona
   8.10.2017 at 09:29

   Oi ihanaa!!! <3 <3 :) Toivottavasti teillä oli ihanat juhlat :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *