3.10.2016

Hääpuku osa II

Viikonloppuna vietettiin täällä Krakovassa ystävien ja Eetun kolleegoiden kanssa meidän hääjuhlia illallisen merkeissä. On ihan mieletöntä millainen porukka ollaan saatu täällä Puolassa ympärillemme vaikka ollaan vasta niin vähän aikaa täällä oltu. En voi tarpeeksi korostaa miten kiitollinen olen siitä, että ensinnäkin Eetu viihtyy työympäristössään niin hyvin ja toisekseen, että myös minut on otettu mukaan mahtavaan porukkaan. Tällä hetkellä kauniin kaupungin lisäksi ihmiset ovat ehdottomasti suurin syy siihen, että meillä ei todellakaan ole kiire lähteä täältä pois. Ensimmäisestä päivästä lähtien on ollut sellainen olo, että täällä on otettu lämpimästi vastaan ja autettu kaikessa mahdollisessa ilman, että on tarvinnut edes apua pyytää.

Wedding dress

Pitkän hääpuvun sijaan päädyin lauantaina laittamaan päälle hieman rennomman, mutta silti juhlavan mekon, jonka löysin täältä Krakovasta. Ilokseni törmäsin ihanaan paikalliseen vaateliikkeeseen, jolla on putiikki vain täällä Krakovassa. Yoseh liikkeestä löytynyt valkoinen pitsimekko oli täydellinen rentoon juhlaan. Tästä paikallisesta vaateliikkeestä teen vielä oman erillisen postauksen myöhemmin. Ehdottomasti liike, jossa kannattaa piipahtaa Krakovan matkalla.

Wedding dress

Wedding dress

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

Shoes, Jimmy Choo
Jacket, Orsay
Dress, Yoshe

Lauantain meikistä julkaisin tuotekuvia Instagramin (@monasdailystyle) storyn puolella. Onko moni teistä jo alkanut käyttää Snapchatin sijaan Instagramin story versiota? Itse huomaan, että Snapchattia tulee nykyisin avattua huomattavasti harvemmin Instagramin oman julkaisun jälkeen. Jotenkin se on vain niin kätevää, ettei tarvitse monta eri ohjelmaa avata aina erikseen… Vai olenko minä vaan laiskistunut? ;D

Meidän lauantain illasta ehdin tehdä jo pienen koosteen Youtuben puolelle. Se löytyy täältä. Käykäähän kurkkaamassa.

Ja muistakaa osallistua aivan mielettömän ihanaan ja muhkeaan meikkiarvontaan!!!! :) Tämän postauksen kautta löytyy tietoa lisää <3 :) Mikäli et vielä ole kirjautunut Youtuben puolelle niin nyt on hyvä aika kirjautua ;)

Mitäs mieltä olette tästä lyhyestä hääpuvusta rennommissa illallis juhlissa?? :)


 

Ps! Elloksella huippu kamppikset taas menossa!  Tsekkaa alta lisää.

40%ALENNUSTA*KALLEIMMASTA TUOTTEESTA
+ SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT*

*Tarjousehdot:
Edut koskevat uuden asiakkaan uutta tilausta Elloksen valikoimasta (viimeisimmästä tilauksestasi on kulunut yli 2 vuotta). Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Edut ovat voimassa 31.12.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Sunnuntaihin asti seuraava huippu tarjous, joka kannattaa hyödyntää!:)

10 EUR alennusta* jokaisesta 40 EUR tilauksesta – koskee myös merkkituotteita!

*Tarjousehdot:
Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 10 euron alennus koskee vähintään 40 euron tilausta, 20 euron alennus vähintään 80 euron tilausta, 30 euron alennus vähintään 120 euron tilausta. Alennukset ovat voimassa 9.10.2016 asti. 1 alennus/asiakas. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin, Odd Molly- ja UGG-tuotteisiin eikä Ellos Matkojen tuotteisiin. Ostosumman perusteella myönnettyjä alennuksia saatetaan harkita uudelleen palautusten yhteydessä. 

Tarjousnumero: 345433

(adlinks)

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Monaveronika
  3.10.2016 at 18:53

  Millaisella raudalla olet tehnyt nuo kiharat? On niin nätit. Itsellä tuli puikkokihartimen kanssa eilenkin vain semmoinen harakanpesä että ei edes naurattanut. :D

  • Reply
   Mona
   3.10.2016 at 21:56

   Tein ne Remingtonin pienemmällä kiharruspuikolla. Otin aika pieniä osioita kerrallaan ja valmiita kiharoita koitin hiukan “haroa” auki.
   Ja voi ei :DD Ootko kokeillut vaihtaa pohjatuotteita, josko ne vaikuttaa lopputulokseen?

   • Reply
    Monaveronika
    3.10.2016 at 22:29

    En oo kokeillut, mutta ehkä tuo pienemmissä osissa kihartaminen vois toimia. On vaan niin pitkä ja paksu tukka että siinä kihartaessa menee pieni iäisyys, joten yleensä tulee kiharrettua vähän isommat osiot kerralla. :D Pitääpä kokeilla, kiitos vinkeistä! Näytät niin hehkuvalta ja onnelliselta että itellekin tulee hymy huulille. :)

    • Reply
     Mona
     4.10.2016 at 09:56

     Joo totta, aikaa kyllä menee:D En itsekään kovin usein jaksa näin kiharaa kampausta väsätä;)
     Kiitos paljon ihana <3

 • Reply
  Kat
  3.10.2016 at 23:51

  Tosi natti! Ja mekkokin on :). Snapchat lensi roskiin heti kun IG aloitti storyt. Nyt jo tuntuu etta liikaa kaikkia appseja joita pitaisi paivittaa. IG on mun paa-asiallinen talla hetkella.

  Mukavaa viikonalkua ja terkkuja Kaliforniasta!

  • Reply
   Mona
   4.10.2016 at 10:02

   Kiitos Kat <3 :)
   Mä en ihan sentään kokonaan raaskinut vielä luopua Snapchatista, mutta oon kyllä miettinyt, että mitenkenköhän pitkään se oikeasti porskuttaa IG:n julkaisun jälkeen :O Ja millaisia uudistuksia Snapilta mahtaa tulla.. Pakkohan niiden on koittaa saada jotenkin hommaa uudistettua ja pidettyä mielenkiinto yllä....Hmmm.

   Ja kiiiitos <3 Täällä itseasiassa kovasti haaveillaan matkasta sinne;)

 • Reply
  Sonja
  4.10.2016 at 09:38

  Aivan ihana hääpuku tämäkin. Kaunis Monsku <3

  • Reply
   Mona
   4.10.2016 at 10:03

   Kiitos ihana muru <3 <3

 • Reply
  Outi Karita
  6.10.2016 at 18:38

  Ihana tämäkin häämekko <3

  Sitten tuosta ig/sc kanavajutusta. Ite kokeilin alkuunig:n Storya, mutta en oikein lämmennyt, enkä niitä oikein muiltakaan katso. En koe vaan samaksi tehdä sinne samanlaista omatarinaa kuin snäppiin, johon olen kyllä tykästynyt. Toisaalta toisinaan olen hitaasti lämpenevää sorttia… :D

  • Reply
   Mona
   6.10.2016 at 18:54

   Kiiitos <3 :))) Mulla on tullut myös pieni kyllästyminen snappiin. Jotenkin helposti tulee someähky siellä, kun on niin pitkä lista seurattavia eikä vaan mitenkään aika riitä seuraamaan kovin montaan:/

   • Reply
    Outi Karita
    7.10.2016 at 06:39

    Mäkin tossa karsein snäppiseurattavia jonkin verran. Loppujenlopuksi ei niitä tarvi olla kovin montaa :)

 • Reply
  Nella
  6.10.2016 at 21:21

  tuo mekkosi on valitettavasti Self-portrait merkin kopio Lace trimmed peplum dressista… kaunis mekko mutta itse kartan kopioita. Itselläni oli samalta merkiltä Bridal malliston hääpuku, siksi pisti silmään :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *