1.9.2017

Ihanimmat pyjamat vauvalle

Vauvoille yksi vaate on ihan ylitse muiden. Nimittäin näppärät pyjamat, jotka saa helposti sujautettua päälle ja ovat pehmoisia vauvan ihoa vasten. Meillä monena yönä on yövaatteet olleet puklussa syötön jälkeen tai sitten vaippaa vaihtaessa pikkumies on päättänyt, että on hyvä aika tehdä pienet pissat ja siinä sitten käy yleensä niin, että pyjamikin menee yöllä vaihtoon. Niin ja öisin tuo maidon tulo on aina kaikkein suurinta, joten on sitä syötön aikana maman rinnat sotannut vauvankin vaatteet.. Mitä helpompi yökkäri on siis pukea, sen parempi. Yöllä kun ei jaksa alkaa säätämään monen eri vaatekappaleen kanssa. Näitä ei siis voi kai tässä vaiheessa olla liikaa :D Meillä tuppaa kaikki suosikkipyjamat olemaan samaan aikaan pesussa, joten tilaukseen menee useampi lisää. Keräsin suloisimmat yksilöt tähän vinkiksi muillekin vauvojen pyjamafaneille :)

Ihanimmat pyjamat vauvalle

(commercial links/kaupallisia linkkejä*) 

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. // 9. // 10.
11. // 12. // 13. // 14. // 15. // 16. // 17. // 18. // 19. // 20. // 21.

Ihanaa viikonloppua kaikille ♥

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Heidi
  1.9.2017 at 10:58

  Haluaisitko tehdä postauksen käytännön vinkeistä liittyen vauvan hoitoon? Tämä pyjamajuttu oli hyvä, niin niitä osaa varata valmiiksi enemmän. Meille tulee ensimmäinen vauva helmikuussa ja kaikki vinkit on tervetulleita :).

  • Reply
   Mona
   1.9.2017 at 11:02

   Ihan ehdottomasti <3 Kiitos ideasta :) Tosin itsellä on kaikki (siis ihan kaikki) vauvajutut olleet täysin uusia, joten mitenkään kovin syvällä kokemuksen rintaäänellä en voi vinkkailla, mutta juurikin ehkä näin uunituoreena äitinä voin antaa omia ajatuksia jutuista! :) Ainakin vastasyntyneen must have hankinnat tulossa!!! :)
   Ja hei, niiiiin ihanaa odotusaikaa <3 IHAN KAIKKI SANOO: nauti se menee niiin nopeasti. JA se on just niin :) Vaikka vähän olisi kremppaa niin se raskausaikakin on ihan hullun nopeasti ohi:') Tosin mun täytyy myöntää, että vielä ei ole ikävä isoa mahaa, vaikka kyllä raskaana olossakin paljon kaikkea ihanaa oli ;) Teillä on edessä maailman ihanin juttu :') <3 <3

 • Reply
  Ella
  1.9.2017 at 14:35

  Onko vetskarillinen vai napillinen pyjama ollut sun mielestä kätevämpi? Nyt olen ostanut ainoastaan vetskarillisia meidän muutaman viikon päästä (jaiks! :D) syntyvälle vauvalle, kun muistan että olen joskus lapsenvahtina ollessa paniikissa yrittänyt huutavalle vauvalle pukea napillista pyjamaa eikä ne napit vaan millään meinannut mennä tasan, aina meni “juopon nappiin”! Toisaalta vetskari pitää avata kokonaan vaipan vaihdon yhteydessä, jolloin vauvalle ehkä tulee kylmä? Hmmm… Tällaisilla asioilla vaivaan siis päätäni nykyään :D
  Yhdyn Heidin kommenttiin, olisi tosi kiva jos kirjoittaisit vinkkipostauksen vauvan hoidosta! Myös mitkä tavarat ovat osoittautuneet hyödyllisiksi tai täysin turhiksi kiinnostaisi :)
  Mun on muuten jo useamman postauksen kohdalla ollut tarkoitus kommentoida ja kiittää kun olet niin ihanasti jakanut teidän ensi tunnelmia vauvan kanssa, myös niitä vähän vaikeampia hetkiä! Mulla ei ole ketään ihan läheistä, samassa elämäntilanteessa olevaa jonka kanssa tällaisista voisi keskustella, joten on ollut ihan huippua lukea sun kokemuksista! <3

  • Reply
   Mona
   1.9.2017 at 14:41

   Niin ihana sinä<3 kiitos kauniista sanoista :')
   Ja hei - ihan ehdottomasti vetskarilliset!!!! Napilliset myös ihan ok jos menee sieltä alhaalta näppärästi mut kyllä vetoketjulliset kaikista helpoimpia :)

 • Reply
  Jenni S. | big mamas home
  1.9.2017 at 20:34

  Tosi söpöjä. Mä yritän just nyt etsiä meidän tulevalle isosiskolle ja vauvalle samistelupyjamia. :D Näin pidemmän virkaiän mutsina voisin vinkata, että itse olen toivottoman ihastunut Kapp Ahlin pyjamiin. Ne ovat suloisia ja niitä myydään tuplapakkauksista. Ne ovat tuplakokoa ja mitoitus on tosi hyvä käyttöikää ajatellen. Suosittelen.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *