26.8.2017

Uusi kulmasuosikki

Kulmakarvat ovat omassa meikissäni tasaisen pohjan lisäksi yksi tärkein vaihe. Mielestäni kulmat luo kasvoille kehyksen ja kulmameikillä saa helposti muunneltua ilmettä fiiliksen mukaan. Itse tykkään suht luonnollisista kulmista ja nykyään harvemmin enää edes nypin kulmia.

Olen pitkään tykännyt jauhemaisesta kulmaväristä ja käyttänyt esim ihan luomiväriä kulmille. Nyt sain testiin BareMineralsin Brown Master duo voidemaista kulmageeliä ja oli pakko tulla heti vinkkaamaan tästä. Heti ekan kokeilun jälkeen tämä nousi suosikkien joukkoon. Vaikka tämä onkin voidemainen, ei lopputulos kulmilla ole yhtään liian kova vaan se levittyy helposti ja pehmeästi kulmille jättäen todella siistin lopputuloksen. Kulmageelin mukana tulee myös super näppärä sivellin kulmakarvojen harjaukseen ja geelin levitykseen. Kulmageelin määrää lisäämällä saa helposti luotua myös tosi näyttävän kulmameikin. Pysyvyys on myös loistava. Väri ei ole levinnyt, vaikka itselläni on usein tapana hiplata käsillä naamaa ja näin levittää meikkiä ympäriinsä.
Iso peukku tälle, suosittelen lämpimästi testaamaan, jos etsii hyvää vaihtoehtoa kulmameikille.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *