27.8.2017

Syksyä odotellessa: vaatekaapin kulmakivet

Hui miten koleita aamuja on jo ollut! Käväisin torstaina aamupäivällä kaupungilla ja kahdeksalta kotoa lähtiessä tuntui todella syksyiseltä. Vaikka koleat kelit eivät niinkään miellytä niin syksyn muoti on aina lähellä sydäntäni. Ihanaa päästä pukeutumaan syksyisiin sävyihin ja ottaa klassinen trenssi taas käyttöön.

Syksyä odotellessa: vaatekaapin kulmakivet

(commercial links / kaupallisia linkkejä*)
1.*nahkatakki / 2. *paita / 3. *korvakorut / 4. *kaulakoru / 5. *sormus / 6. *rannerengas / 7. *rannekoru
8. *paitamekko / 9. *poolo / 10. *tennarit / 11. *huivi / 12. *laukku / 13. *toppi / 14. *farkut / 15. *takki
16. *korot / 17. *laukku / 18. *mekko / 19. *mekko / 20. *nilkkurit / 21. *trenssi / 22. *t-paita

Toivottavasti tästä vaatekaapin kulmakivistä kootusta kollaasista on inspiraatiota teille syksyn asuja suunnitellessa <3 Näillä klassikoilla pääsee aina niin helpolla ja aamuisin selättää huonot asupäivät hetkessä. Klassikoihin, kun yhdistää pieniä juttuja kauden trendeistä niin saa aina lisää särmää asuihin. Omasta kaapistani löytyy aina syksyä varten mukavat ja kauniit nilkkurit, ajaton trenssi ja kauluspaitoja. Niin ja muhkeat huivit ovat ihan must have!! :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille! ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *