25.8.2017

Suloisimmat lastenvaatteet

Nyt omaa pikkuista pukiessa tuntuu, että on mennyt ihan päästä pyörälle lastenvaatteiden suhteen. Miten ihania ja suloisia vaatteita pikkuisille löytyykään! Luulen, että näitä lasten inspiskollaaseja tuleekin jatkossa aikalailla tasaiseen tahtiin myös niiden totuttujen naisten vaatteiden lisäksi.

Nyt kohta jo neljän viikon kokemuksella voin myös todeta, että aikalailla on muuttunut käsitys siitä millaisia vaatteita vauvalle haluaa laittaa päälle. Vaikka miten rakastan syötävän söpöjä vaatteita niin 99% ajasta käytännöllisyys menee edelle. Parasta onkin, kun käytännöllisyys ja söpöys kohtaavat. Ihan ensimmäiset viikot tuntui vaatteiden suhteen tosi hankalille, kun Salama oli niin lyhyt pötkö, että kaikki vaatteet oli aivan liian isoja. Pikkumies myös tuntui sylissä toooosi rikki menevälle (vauvoja todella vähän sylissä pitäneelle), joten vaatteiden laittaminen ei ollut omaa lempipuuhaani. Ihan ekat viikot nakuiltiinkin murun kanssa vaan sylikkäin:) Nyt jäbikän saatua reilummin massaa ympärille alkaa olla paljon helpompi pukea vauvaa. Tosin kaipa sitä tässä alkaa omatkin otteet tulla varmemmiksi.

Suloisimmat lastenvaatteet

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)
1. *haalari / 2. *neule / 3. *body / 4. *body / 5. *t-paita / 6. *trikoot / 7. *haalari
8. *neule / 9. *vauvantarvikekassi / 10. *housut / 11. *body / 12. *tossut

Edelleenkin rakastan hempeitä ja neutraaleja luonnollisia värejä. Valkoista meiltä löytyy paljon sekä harmaata. Myös erilaisia kuviollisia bodyja on jonkun verran. Voisinkin koittaa jossain vaiheessa saada kuvattua Salaman vaatekaapin kätköä! :) Iso plussa menee luomupuuvillasta valmistetuille lastenvaatteille. Ne tuntuu ihanan pehmeälle ja ovat näin tietysti miellyttäviä vauvan ihoa vasten.

Parin kolmen viikon päästä varmaan saadaan jo käyttöön paljon lisää vaatteita Salamalle, kun 62cm kuteet alkaa olla sopivia. Ihanaa, kun sukulaiset on tuonut juuri noita pikkuisen isompia vaatteita tuliaisiksi niin nyt niille on pian käyttöä. Kaikki 50 ja 56 kokoiset, kun ei kovin kauaa käytössä ehdi olla.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Onni
  25.8.2017 at 22:21

  Hih, meillä käytettiin ekat viisi kuukautta koosta 48 cm kokoon 56 cm vaatteita. Puolen vuoden paikkeilla tuli 60 cm vaatteet käyttöön. Niin on vauvat erilaisia.

 • Reply
  Nimetön
  26.8.2017 at 08:23

  Heh, meillä taas on nyt 4,5 kk iässä jo 74 koon vaatteet käytössä! Niin on yksilöllisiä vauvat :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *