10.8.2017

Vaatekaapin klassikot alesta

Vauvahuurujen lomassa vähän inspiraatiota tyylikkään ja ajattoman vaatekaapin luomiseen! :) Pehmeitä neuleita, kaunista pitsiä, nahkatakki, naisellinen mekko, kauluspaitoja ja tietysti ikisuosikit mustat avokkaat. Vaatekaapin klassikoilla onnistuu aina, eikä tarvitse aamulla pähkäillä vaatekriisin kanssa. En malta odottaa, että saan puettua ihania vanhoja vaatteitteitani päälle, jotka eivät ole raskauden aikana sopineet!! Nyt tietysti pohdinnan alla on paidat, jotka sopivat imetykseen. Niistä tulossa vielä erillästä postausta.

Vaatekaapin klassikot alesta

(commercial links / kaupallisia linkkejä*)

1. *neule / 2. *aurinkolasit / 3. *pusero / 4. *pistokkaat / 5. *loaferit / 6. *paita
7. *takki / 8. *mekko / 9. *neule / 10. *neule / 11. *mekko / 12. *mekko
13. *toppi / 14. *laukku / 15. *ballerinat / 16. *mekko / 17. *housut / 18. *korot / 19. *paita

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.