16.7.2017

Rakastan kuuhun ja takaisin

Täällä ollaan edelleen vauva mahassa, vaikka blogissa pientä hiljaisuutta onkin ollut. Olen koittanut saada pakollisia (niitä tylsempiä verotus, kirjanpito yms) työhommia pois alta ennen vauvan tuloa ja nyt alkaa kaikki olla aika hyvässä mallissa niin, ettei tule ihan karmee paniikkikiirettä heti vauvan synnyttyä. Erillistä äitiyslomaa en tule pitämään, vaan teen töitä koko äitiysloman ja vanhempainvapaan ajan, joten vähän saa järjestellä aikatauluja, että kaiken saa hoidetuksi. Toisaalta vasta vauvan synnyttyä sitä näkee miten kaikki lähtee sujumaan.

Nyt nautimme Eetun kanssa elämästä vielä hetken kahdestaan ja kohta saadaan meidän pikkuinen syliin halattavaksi ja pussattavaksi. Olo on tällä hetkellä ihan mielettömän onnellinen ja seesteinen. En tosiaan ole elämäni energisimmässä kunnossa, mutta se ei kyllä haittaa enää lainkaan. Kaikkeen taitaa vähitellen tottua.

Sairaalakassi odottaa pakattuna eteisessä turvakaukalon ja vauvan kotiutumisvaatteiden kanssa. Nyt jännätään vaan  milloin päästään vihdoin tapaamaan meidän uusi ihana rakas pieni perheenjäsen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *