28.6.2017

Maximekko & vauvamaha rv 36 + 1

Pregnancy style @monasdailystyle

Vihdoinkin kunnolla aurinkoa ja oikeasti lämmintä keliä. Kesän helteet saisi mun puolesta tulla nyt kunnolla. Vaikka patteri löytyykin jo omasta takaa niin rakastan lämmintä keliä.

Auringosta huolimatta oma olo on ollut tänään puolikuntoinen. Eetu oli juhannuksena pienessä flunssassa ja nyt eilen illalla huomasin itsekin olevani tukkoinen. Täytyy toivoa, ettei iske mikään vuosisadan pahin flunssa vaan pääsen pelkällä nuhalla tästä. Nuhan lisäksi onnistuin tänään säheltämään sen verran, että venäytin selän sen verran reippaasti, että kävely on nyt aika operaation takana. Ensimmäisenä selän napsahtaessa tietysti pelästyin, ettei vauvalle käynyt mitään, mutta neuvolan terkkarin mukaan kaikki on ok, mikäli vaan liikkeet tuntuu tavalliseen tapaan. Nyt pitää toivoa, ettei selkä jumiudu aivan täysin, jottei mene loppuraskaus ihan totaalisen rampana… Ihan kuin tämä liikkuminen ei olisi jo valmiiksi hidasta ja kömpelöä.

Pregnancy style @monasdailystyle

Pregnancy style @monasdailystyle

Pregnancy style @monasdailystyle

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)
Shoes, Ellos* here
Dress, Mint&berry similar *here
Bag, Chanel
Jacket, Chiara Forthi* here
Sunglasses, Ray Ban* here

Nämä asukuvat otettiin Eetun kanssa juhannuksena, kun kävimme ystävien kanssa Birgittassa kahvilla. Tämä meximekko on jo vanha, mutta iloiseksi yllätykseksi mahtui vielä päälle ison masun kanssa! Tällä hetkellä vatsa alkaa olla sitä luokkaa, että oikein mikään vaate ei tunnu sopivalta. Vähiin kyllä käy viikot, joten nyt vaan pitää nauttia täysillä viimeisistä hetkistä vauva masussa. ♥

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ani Frei
    29.6.2017 at 22:59

    Onpa kaunis mekko :) Toivottavasti nuha ja selkä paranee pian! <3 Tänään oli aivan ihana sää, mutta mua oikein itkettää kun katon mitä on luvattu seuraavalle viidelle päivälle… :( Noh, toivotaan että viimeistään sen jälkeen kesän helteet tekevät come backin! Ihanaa viikonloppua :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *