27.6.2017

Kesäalen poiminnat

Ensimmäiset kesäalen poiminnat tulee nyt uunista ulos! Alet on parhaillaan täydessä vauhdissa ja löytöjä voi tehdä niin kesä- kuin talvivaatteidenkin puolelta. Koska kesähän on vasta edessä niin tässä inspiraatiota kesän asuihin alesta poimittuna. ♥ Ajattomia, kauniita korkoja ja ihania naisellisia mekkoja. Niistä on täydelliset kesäasut tehty! :)

Kesän luottoasut, inspiraatiota kesäpukeutumiseen @monasdailystyle

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)
1. *mekko / 2. *korot / 3. *mekko / 4. laukku / 5. *mekko / 6. *mekko / 7. *korot
8. *mekko / 9. *ballerinat / 10. *korot / 11. *mekko / 12. *mekko / 13. *korot / 14. *mekko

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ilona
    27.6.2017 at 20:36

    Aah ihanaa ALET!!!! Itselläni on metsästyksessä eräs zaran harmaa karvatakki, jonka epätodennäköisen löytymisen toiveita vielä elättelen… halusin mainita noista mangon korkkareista (13.), että käytin juuri niitä ylppäripäivänäni ja en tiedä johtuiko väärästä koosta, vähäisestä korkokävelytaustasta vai vain pitkästä päivästä, mutta sain aikamoiset hiertymät ja haavat jalkoihin noista… jalkapohjat olivat myös aivan kuolleet, mutta varmaan aika monilla sinä päivänä. Tosi kauniithan ne olivat ja ehkä ens kerta on jo helpompi, eikä kaikki varmaan ole yhtä heikköja kuin minäHalusin silti varoittaa… :D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *