10.6.2017

Roosa mekko & vauvamaha rv 33

Vanha roosan sävy pitää pintansa suosikeissani. Rakastan tätä naisellista, mutta silti suht rentoa mekkoa. Se on hurjan mukava kasvavan mahan kanssa. Tuulessa kannattaa tosin olla varovainen. Stockan yläkerran kattoterassilla oli Marilyn Monroe efektit lähellä.

Asukuvien konjakinruskeat korkkarit menettivät tällä reissulla hohtonsa. Niiden sisään on luultavasti jäänyt hälytin ja piippasin nämä kengät laukussa (ballerinat olivat oikeasti jalassa ;D ) Stockan ovilla ja sen jälkeen vielä Ruohonjuuressakin. Ei kiva, sanon vaan. En taida käyttää kenkiä enää koskaan, kun alkoi ärsyttää niin paljon.

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

commercial link/kaupallinen linkki*
Shoes, H&M
Dress, Chiara Forthi* here
Jacket, Orsay
Bag, Mulberry
Sunglasses, Ray Ban

Nyt suuntaamme ulos odottamaan Eetun veljeä tyttöystävänsä kanssa, sillä he tulevat hakemaan meidät kyytiin Huittisia kohti. Siellä luvassa on häiden juhlintaa, joten ihana viikonloppu tiedossa! Parasta nähdä kaikkia rakkaita yhtä aikaa. <3

Kuullaan taas pian ja ihanaa viikonloppua tyypit. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *