11.6.2017

Kesähäissä

Kesähäissä @monasdailystyle

Kesähäissä @monasdailystyle

Kesähäissä @monasdailystyle

Kesähäissä @monasdailystyle

Kesähäissä @monasdailystyle

Kesähäissä @monasdailystyle

Kesähäissä @monasdailystyle

Kesähäissä @monasdailystyle

Kesähäissä @monasdailystyle

Kesän ensimmäiset häät on nyt juhlittu ja voi miten upea hääpaikka ja tietysti hääpari olivat! Vihkiminen oli näyttävässä Tyrvään kirkossa ja juhlat mielettömän kauniilla Knuutilan tilalla, jossa itse olin ensimmäistä kertaa.

Eilen pärähti mittariin raskausviikko 34 + 0 ja olo alkaa olla sen mukainen. Täytyy sanoa, että itse en saa enää tässä vaiheessa aivan kaikkea irti juhlimisesta. Väsymys alkaa painaa nopeasti ja erityisesti autossa istumisesta tulee todella tukala olo. Tämä päivä meneekin pitkälle levätessä. Lähdettiin kahdeksan jälkeen aamulla takaisin Helsinkiin ja heti kotiin päästyä kaaduin sänkyyn aivan taju kankaalla. Olen muutenkin todella huono nukkumaan muualla, kuin kotona ja erityisesti nyt raskauden aikana tuo nukkuminen ei ole ihan sitä parasta mahdollista.. :D

Vauvan liikkeet alkaa muistuttaa sellaista taistelutannerta vatsassa, että välillä saa oikein hammasta purra. En tiedä mistä johtuu, mutta juuri autossa istuessa masuasukki päättää pitää aina kaikkein kovimmat harjoitukset.. Muiden puheista päätellen näitäkin tulee vielä myöhemmin ikävä, joten koitan nyt vaan nauttia kovimmistakin seteistä..

Kuullaan pian! Nyt kaadun uudelleen sänkyyn ja koitan keräillä energiaa ensi viikkoon! :) Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *