2.6.2017

Me muutetaan Helsinkiin!

Eihän tuo otsikko enää mikään yllätys taida olla, kun olen maininnut muutosta yhden jos toisenkin kerran sivulauseissa. Mutta nyt se on ihan konkreettisesti totta! Me todella muutetaan Helsinkiin ja koti on siellä jo odottamassa. Olen niin huojentunut, onnellinen, innostunut, odottavainen ja kaikin puolin tyytyväinen tähän päätökseen. Turku on ja pysyy sydämessä ja tulemme aina viettämään Turussa paljon aikaa, mutta nyt on aika taas muutoksille ja uudelle asuinkaupunkille (ja myös uudelle maalle Puolasta Suomeen muuton jälkeen).

Turussa meillä säilyy siteet vahvasti perheen ja rakkaiden ystävien johdosta. Turku tulee aina olemaan osittain meidän koti. Turussa meillä on myös sijoitusasunto ja tulevaisuudessa haaveena on hankkia asuntoja enemmän, joten myös siinä suhteessa Turku tulee olemaan meidän “the” kaupunki.

helsinki pohja

Uusi koti (vuokra-asunto) Helsingistä löytyi loppujen lopuksi Kampista ihan Hietalahden torin läheltä. Neliöistä jouduttiin luopumaan aika reippaasti aikaisempiin koteihin verrattuna, mutta koti muuten on ihana ja myös vauvan kannalta käytännöllinen. Iso suihku mm. tulee olemaan varmasti luksusta pikkuisen kanssa. Sijainti on myös kaikin puolin huikea. Naapuritaloissa asuu monta rakasta ystävää, joten lastenvahditkin on jo varattu! ;’D

Seuraavat päivät kuluu muuttopuuhissa (taas….) ja ensi viikolla toivottavasti ollaan asetuttu kunnolla uuteen kotiin ja uuteen kaupunkiin. Josko muuttopuuhat olisi sen jälkeen hetkeksi taputeltu.

Nyt toivottelen ihanaa viikonloppua ja kuullaan pian uudesta kodista ja kaupungista. ♥

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  delete
  2.6.2017 at 09:52

  Onnea uuteen kotiin! :) Tuo uusi koti on kyllä kivalla alueella. En tiennytkään että teillä on myös sijoitusasunto. Minulla olisi myös tarkoitus hankkia sijoitusasunto, olisiko mahdollista saada siitä erillistä postausta? :) Missä, miten, miksi, plussat ja miinukset jne.? :)

  • Reply
   Mona
   2.6.2017 at 10:07

   Kiitos paljon<3 :) Sijoitusasuntoa meillä ei ole ollut vielä vuottakaan, joten aika uusi juttu tuo, enkä siitä ole itseasiassa täällä kirjoitellut lainkaan. Tosin prosessina ja ajatuksena sijoitusasunnon hankinta kesti toooosi pitkään. Voisin kyllä kirjoitella myös siitä ajatuksia, kun teen juttua omistusasunnon ja vuokra-asunnon etsimisestä/hankkimisesta postausta... :)

 • Reply
  -H
  2.6.2017 at 10:26

  Onnea uudesta kodista ja tervetuloa Helsinkiin <3

  • Reply
   Mona
   2.6.2017 at 10:42

   Kiitos ihana <3 :*

 • Reply
  Pinja
  2.6.2017 at 11:49

  Jes, ihanaa että kaikki vihdoin varmistui! Hurjasti onnea uuteen kotiin ja uusille helsinkiläisille :) ♥︎

  • Reply
   Mona
   2.6.2017 at 12:26

   Kiiitos ihana Pinja <3 Ja todellakin mahtia, että nyt suunnitelmat selvillä ja vielä ruhtinaallisesti aikaa asettua ennen beben laskettua-aikaa ;)

 • Reply
  Jaana
  2.6.2017 at 13:48

  Oi! Mun veli asui Hietalahdentorin nurkilla vuosia ja itse kävin just siellä työreissulla pari viikkoa sitten. Tiiätkö, ehkä me päästään sittenkin ihan oikeasti tapaamaan joku kerta! Onnea loppuodotukseen ❤ Täällä ollaan hengessä mukana.

  • Reply
   Mona
   2.6.2017 at 14:31

   Kiitos Jaana <3 Ja voi toivottavasti nähdään <3 <3 :)

 • Reply
  Rosita
  2.6.2017 at 15:38

  Onnea uudesta kodista ja tervetuloa tännepäin! :)

  • Reply
   Mona
   2.6.2017 at 15:50

   Kiitos ihana<3 :)

 • Reply
  Business Woman
  2.6.2017 at 18:10

  Oi, kiva uutinen! Tervetuloa takaisin kotimaahan ja asettumaan vallan mainioon Helsinkiin. Skål <3

  • Reply
   Mona
   2.6.2017 at 20:15

   Kiitos paljon ihana <3 <3 :) Niin mahtavaa kyllä asettua taas Suomeen. Vielä kun saa tämän ärsyttävimmän osuuden (eli muuton) pois alta niin avot!

 • Reply
  Jenni
  3.6.2017 at 10:14

  Voi ihanaa! Mielettömästi onnea<3 Oletteko jäämässä siis suomeen vai onko suunnitelmissa muuttaa siis johonkin toiseen maahan piakkoin:)? Ihanaa seurata teidän matkaa!

  • Reply
   Mona
   3.6.2017 at 21:49

   Kiitos paljon Jenni <3 <3 :)
   Ainakin toistaiseksi jäädään Suomeen, eikä pidetä kiirettä muille maille muutoilla. Toki meillä on vielä ulkomaan haaveita, mutta nyt seuraavat pari vuotta ainakin taidetaan nauttia Suomesta ja siitä, että perhe on lähellä. Katsotaan mitä kaikkea tulee vastaan;) Ollaan aina aika avoimin mielin uusille jutuille :)
   Ihanaa viikonloppua sinne <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *