3.6.2017

Kodin hankintoja ja sisustuksen suunnittelua

Uuden kodin myötä pitkään jatkunut sisustuskuume vaan nousee! Ulkomaille muuttaessa luovuimme 95% kaikista kodin materiaaleista, joten nyt on aika aloittaa kodin sisustus aivan nollasta. Samaan aikaan super ihanaa ja super kamalaa! :D Ollaankin puhuttu Eetun kanssa, että pyritään olemaan mahdollisimman tarkkoja hankintojen kanssa. Onneksi tuleva koti on sen verran pieni, ettei sinne ihan järkyttävästi edes saa hankittua ns. turhaa tavaraa. Ensimmäinen tärkeä hankinta on tietysti sänky ja sen lisäksi myös pyykinpesukone on hankintalistan kärjessä. Ne on tarkoitus käydä ostamassa nyt heti muuton yhteydessä, kun käytössä on pakettiauto. Näiden jälkeen tarvelistan kärkeen pääsee ruokapöytä ja tuolit ja niiden jälkeen sohvat, sohvapöydät, lipastot yms.

Ihan super ihanaa selailla Pinterestin maailmaa ja nettikauppojen valikoimia. Ihan hirvittävä valinnanvaikeus vaan tuntuu iskevän kaikessa! Ollaan myös päiviteltyä toria ahkerasti ja toivottavasti osa huonekaluista löytyy myös käytettynä.  En malta odottaa, että päästään kunnolla asettumaan ja pääsee kunnolla suunnittelemaan. Ihana päästä pitkästä aikaa kunnolla sisustuspuuhiin:)

Kodin hankintoja ja sisustuksen suunnittelua

(commercial links/kaupalliset linkit*)
1. Ruokapöytä* / 2. Tuolit* / 3. Sängynpääty*

Ruokapöydäksi ollaan kaavailtu valkoista pyöreää pöytää, joka on näppärä pieneen tilaan. Tuo Elloksen valkoinen on ihana! Elloksella muutenkin on ihan älyttömän hyvä valikoima kauniita huonekaluja ja kotiinkuljetuksella niiden tilauskin helppoa. Kannattaa käydä kurkkimassa mikäli muillakin huonekalujen hankinta edessä.

Tuolien valkkaaminen onkin sitten ihan juttu erikseen. Tykkään niin hurjan monista erilaisista ja tuntuu ihan mahdottomalta päättää mitkä olisi ne kaikkein kivoimmat. Pinnatuolit ovat ainakin super ihanat, mutta niin on monet muutkin :D

Sängyssä päädyimme runkopatjaan. Aikaisemmin meillä on ollut pelkästään jenkkisänkyjä, mutta nyt pitkän harkinnan tuloksena päädyttiin uuteen vaihtoehtoon. Jännä nähdä miten tulee nukuttua meille uudenlaisessa sängyssä. Tästä varmasti ajatuksia myöhemmin blogiinkin.

Nyt on kyllä pää aivan sisustuksesta sekaisin ja voin melkein luvata, että tulevan kesän ja syksyn aikana täällä blogissa tulee kyllästymiseen asti kotijuttuja vauvakuplan ohessa;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *