9.5.2017

Ylioppilasjuhlien asuhelmet

Ylioppilasjuhlat lähenee ja on aika miettiä asuja niin juhlakaluille, kuin vieraillekin!:) Tässä koottuna muutama kokonaisuus tuomaan inspiraatiota juhliin suuntaville vieraille.

Ylioppilasjuhlien asuhelmet

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)
1. *mekko / 2. laukku / 3. *korvakorut / 4. *korot / 5. *aurinkolasit / 6. laukku / 7. *mekko
8. *korvakorut / 9. *korot / 10. *mekko / 11. laukku / 12. *kello / 13. *korvakorut / 14. *korot / 15. *mekko
16. laukku / 17. *kello / 18. *korvakorut / 19. *korot

Itse suosin melko yksinkertaisia mekkoja, joita on sitten helppo asustaa mieleisensä mukaiseksi koruilla, kengillä ja laukuilla. Tämän vuoden ehdottomia suosikkejani on vanhan roosan väriset mekot, mutta pikkumusta menee tietysti aina vuodesta toiseen ja juhlissa kuin juhlissa.

Kesän juhlat ovat kyllä aina ihania. Ylioppilasjuhlia meillä ei tänä vuonna ole laisinkaan, mutta ainakin yhdet häät on tulossa kesäkuussa ja myös pikkusiskoni rippijuhlat. Häihin varmasti vielä pääsen, mutta pikkusiskoni rippijuhlat menevät niin lähelle laskettuaikaa, että vielä ei kyllä osaa yhtään sanoa olenko silloin jo synnärillä vai pääsenkö juhliimaan ison mahani kanssa. Tämän kesän juhlissa mekon koristeena toimiikin sitten ihan jättimaha, kun jäljellä on enää reilu pari kuukautta vauvan tuloon :D

Onko teillä tiedossa paljon juhlia täksi kesäksi? :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *