6.5.2017

Järjettömän hyvä hapankaalitahna!

Jose kokki - Instagram @youssef_jose

Lauantain ohjelmassa oli Delight– brändin järjestämä päivä kokkailun merkeissä. Teimme super herkullisia tapaksia Logomon tiloissa ihanan Josen ohjeistamana.

Saimme viisi eri reseptiä loihdittavaksi pienissä ryhmissä ja meille osui Eetun kanssa kohdalle ihan järjettömän hyvä hapankaalitahna, jonka Jose on kehittänyt! Itse rakastan hapankaalia, mutta monelle se on kunnon inhokkiruokaa. Hapankaali on kuitenkin ihan äärettömän terveellistä ja tekee hyvää suoliston bakteeritasapainolle ja Jose olikin etsinyt erilaisia hapankaalireseptejä ja kehitellyt sitten tämän ehkäpä maailman parhaimman tahnan, jossa ei kyllä juuri hapankaali maistu. Suosittelen TODELLA lämpimästi kokeilemaan!! :) Tämä jää aivan salettiin omiin suosikkeihini ja aion tehdä tätä jatkossa usein. Samaan aikaan ihanan raikas, hapan ja täyteläinen. Määrät reseptissä on vähän sinne päin, koska teimme kokonaisuuden makustellen :)

Tahnan söimme nyt bataattisiivujen kanssa, mutta se sopii loistavasti vaikka mihin muuhunkin.

Järjettömän hyvä hapankaalitahna! + bataattisiivut

1 omena
Kourallinen Cashewpähkinöitä
400g hapankaalia
1 sitruunan mehu
Korianteri (reilusti, oman maun mukaan)
Loraus oliiviöljyä (noin ruokalusikallinen)
Suola ja mustapippuri
Kurkuma (reilusti, noin 2 tl ainakin)

Laita kaikki tahnan ainekset tehosekoittimeen ja soseuta kunnes massa on tahnamaista.

Jos testaatte tätä niin laittakaan viestiä, mitä tykkäsitte!!! :)

Jose kokki - Instagram @youssef_jose

Jose kokki - Instagram @youssef_jose

Jose kokki - Instagram @youssef_jose

Jose kokki - Instagram @youssef_jose

Jose kokki - Instagram @youssef_jose

Tämä viikko on mennyt kyllä ihan järjetöntä vauhtia. Vasta Eetu viime lauantaina tuli Suomeen.. Viikolla tuli nyt muutamia mutkia myös matkaan ja jäänkin alkuperäisistä suunnitelmista poiketen huomenna vielä Suomeen, vaikka piti lähteä Eetun kanssa samaa matkaa vielä käymään Krakovassa. Katsotaan tilanteen mukaan menenkö myöhemmin loppuviikosta, toukokuun puolivälissä vai miten. Kirjoittelen näistä vielä tarkemmin täällä blogissakin, kunhan saan itse hieman ajatuksia kasaan, Nyt on ollut energiat aika vähissä kaiken järjestelyn keskellä. Eikä taida nämä raskaushormoonit yhtään lieventää asiaa. Nyt toivottelen ihanaa lauantai-iltaa kaikille ja kuullaan pian. Koitan saada taas normaalin postaustahdin pikimiten vauhtiin ja ensi viikolla on muutenkin blogin puolella luvassa kivoja juttuja! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *