4.5.2017

Mama Basics

Basics

Mukavat leggarit yhdessä trikoomekon kanssa. Siinä on yhdistelmä, joka pelastaa ne huonoimmatkin raskauspäivät, kun mikään ei tunnu hyvältä päällä. Välillä nimittäin tuntuu, ettei haluaisi laittaa mitään muuta kuin löysät verkkarit jalkaan ja jäädä sänkyyn makaamaan koko päiväksi. Huomaan, että alan nyt väsymään iltaisin eri tavalla, kuin aikaisemmin. Voi tosin myös johtua jatkuvasta menosta. Tänään aamulla herättiin neljältä ja lähdettiin puoli kuuden junalla Helsinkiin. Ollaan Helsingissä yksi yö työasioissa ja huomenna jatketaan taas takaisin Turkuun. Ensi viikolla pyörähdän vielä viimeisen kerran Krakovassa. Saa nähdä miten nuo viimeiset lennot sujuu. Onneksi ei kahta tuntia pidempää tarvitse lentää, mutta toki siihen lennon päälle tulee vielä bussissa istumista. Ensi viikon jälkeen aion kyllä ottaa rennomman vaihteen päälle ja koitan pysyä hetken enemmän paikoillani. Näin tosin uhoan itselleni monesti, mutta usein huonolla menestyksellä. :D

Basics

Basics

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)
Shoes, Adidas *here
Mama leggings, here
Dress, Chiara Forthi *here
Scarf, Zara

Nyt väsymys painaa niin railakkaasti, että kääriydyn hotellin lakanoihin ja menen nukkumaan ennätysaikaisin. Huomenna taas pirteänä uuteen päivään ( ja hotellin aamupalalle;) ) ja illalla takaisin Turkuun. Kuullaan pian!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  PAULIINA
  5.5.2017 at 11:17

  Oi vitsit! Oot kyllä niin kaunis :) Sun kohdalla raskaus saa sut todellakin hehkumaan ! :) Upeet hiukset ja kaikki <3

  • Reply
   Mona
   5.5.2017 at 11:18

   Voi ihana sinä, niin kauniisti sanottu <3 Kiitos paljon :) <3

 • Reply
  Jasmine
  5.5.2017 at 11:21

  Voi ihana masu! Mulla on nyt 14 raskausviikkoa täynnä ja masu on jo pikkuisen pyöristynyt. En malta odottaa, että pääsee kunnolla esittelemään masua ja erityisesti tuntemaan ensimmäiset potkut. :) Tsemppiä loppuraskauteen!

  • Reply
   Mona
   5.5.2017 at 11:33

   Kiitos Jasmine <3 Ja oi oi onnea sinne hurjasti <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *