7.5.2017

Riittämättömyyden tunteesta

Pregnancy outfit - 29 weeks pregnant

commercial links/kaupallisia linkkejä* 

Jokainen varmasti tuntee joskus riittämättömyyttä. Riittämättömyyttä esimerkiksi siitä, kun epäonnistuu jossain tärkeässä asiassa tai riittämättömyyttä, kun ei saa tehtyä jotain omien odotustensa mukaisesti. Moni voi myös tuntea riittämättömyyttä, jos ei täytä jonkun toisen odotuksia. Riittämättömyyden tunteen voi kohdata lähes jokaisella elämän osa-alueella. Parisuhde, työ, harrastukset, vapaa-aika, perhe tai ystävät voi aiheuttaa riittämättömyyden tunteen monella eri tavalla. Usein tai oikeastaan aina riittämättömyyden tunne on kuitenkin omassa päässä kehitettyä. 

Mielestäni paras tapa vastata omaan riittämättömyyden tunteeseen on kääntää se motivaatioksi ja voimavaraksi. Riittämättömyyden tunteen edessä on hyvä kysyä itseltään miksi ja mistä asioista kokee itsensä riittämättömäksi? Yleensä aina on jotain mitä voi tehdä konkreettisesti, jotta asiat muuttuvat. Kaikkiin asioihin ei aina voi vaikuttaa, mutta omaan suhtautumiseen ja asenteeseen voi. Usein vaikeilta tuntuvat vastoinkäymiset ja epäonnistumisen hetket ovat elämässä niitä risteyksiä, joissa voi eniten oppia itsestään ja löytää myös uuden motivaation ja voimavaran omalle toiminnalle ja myös onnellisuudelle.

Huomaan monesti murehtivani turhaan asioita, joihin en edes voi vaikuttaa ja koen silti oloni riittämättömäksi. Tahto tehdä ja vaikuttaa asioihin on sisäänrakennettua ja kun joutuukin antamaan periksi sille, ettei aina kaikkeen voi vaikuttaa saattaa se muuttua riittämättömyyden tunteeksi. Silloin on hyvä kysyä itseltään keskitynkö oikeisiin asioihin, vai voisinko keskittää energiani johonkin muuhun ja pyrkiä löytämään ratkaisun jotain muuta kautta? Usein vastaus löytyy helpommin, kuin osaa ensin kuvitella, kunhan vain malttaa pysähtyä ja katsoa tilannetta vähän useammasta suunnasta.

Riittämättömyyden tunteeseen on helppo jäädä marttyyrinä pyörimään. Huomattavasti helpommalla pääsee kuitenkin, kun tarttuu asiaa positiivisuuden kautta ja etsii riittämättömyyden tunteen aiheuttajasta asiat, jotka voi kääntää itselleen voimavaraksi ja käyttää niitä motivaationa uudenlaiselle ajattelulle.

Loppujen lopuksi riittämättömyyden tunne on täysin turhaa, koska mikään eikä kukaan tule koskaan elämänsä aikana valmiiksi. Täydellisyys ja valmis elämä on vain tässä ja nyt.

Pregnancy outfit - 29 weeks pregnant

Pregnancy outfit - 29 weeks pregnant

Pregnancy outfit - 29 weeks pregnant

Pregnancy outfit - 29 weeks pregnant

Pregnancy outfit - 29 weeks pregnant

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

Shoes, Adidas *here
Jacket, MakeWay *here
Skirt, 77thFlea *here
Top, Saint Tropez *here
Scarf, Zara
Bag, Mublerry
Watch, Barbour

Pregnancy outfit - 29 weeks pregnant

Riittämättömyyden tunteesta vielä kevyempiin aiheisiin ja tähän kuvien keväiseen asuun, joka oli päällä eilen kokkausillassa. Vaikka rakastan korkkareita ja niiden tuomaa naisellista lookkia, niin en voi kieltää miten järjettömän mukava tennareissa on nyt vaapottaa menemään. Kevään muodissa yksi parhaita puolista on kaikki ihanat tennarit ja erityisesti vaaleat sellaiset. Keräsin tähän oman top 9 kevään tennareista. Aika Addu painotteiselta suosikkilistani näyttää, mutta minkäs teet, kun ne vaan ovat ihan huippuja. Onneksi nämä kaikki valkoiset tennarit ovat jo pitkään pitäneet pintansa trendien harjalla ja taitavat myös olla jo klassikoiden asemassa. Korkkarit kyllä näyttäisi omaan silmääni tässä asussa paljon tyylikkäämmille ja kokonaisuus olisi enemmän minua itseäni, mutta minkäs teet.. Nyt mennään kyllä niin 110% mukavuus edellä. :D Ehkä seuraavia asukuvia varten otan korkkarit ainakin mukaan rekvisiitaksi. ;)

Kevään suosikkitennarit

1.* // 2.* // 3.* // 4.* // 5.* // 6.* //  7.* // 8.* // 9.*

Loistavaa ja energistä alkavaa uutta viikkoa kaikille! ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *