24.4.2017

Vauvamaha 27+2

Ilta hujahti tänään tämän ihanan naisen kanssa kuvaten. Ehti olla jo ikävä kuvaussessioita Riikan kanssa. ♥ Päästiin tänään vasta alkuun, mutta saatiin jo nyt hurjasti ihanaa materiaalia kasaan. En malta odottaa, että päästään kesällä kuvaamaan raskauskuvia myös ulos.

Riikka Lilja-Niemi Photography

Photo & editing, Riikka Lilja-Niemi

Tarkempi raskaus update- postaus tulossa pian, kun pääsen taas kunnolla istumaan alas tietokoneelle. Listalla on vaikka mitä kivaa blogin puolelle. Video- ja kuvamateriaalia on kasoittain. Onneksi huomiseksi on luvattu todella huonoa säätä, joten ei harmita istua kotona. Muuttoonkin liittyvät suurimmat säädöt on nyt hoidettu, joten voin keskittyä enemmän ihan normaaliin arkeen. Mitä nyt ikävä Eetusta verottaa omaa energiaa. Olen kyllä ihan säälittävä mitä tulee tähän ikävöimiseen varsinkin nyt raskaana. Vaikka oikeasti tekee varmaan ihan hyvää, että joudun siedättämään vähän itseäni..;) Onneksi kuitenkin lauantaina saan jo Eetun tänne halittavaksi.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Hanna
  24.4.2017 at 23:38

  Tänään 31+1 alkaa olla jo tukalaa oloa ja iltaisin kipuja. Tuntuu että riittäis jo tää raskaus ja miltä tuntuu vaikka kk päästä. Ajattelen että päivä kerrallaan ja onneksi tää on pian ohi :D Kuinka oot jaksellut? :)

  • Reply
   Mona
   25.4.2017 at 11:02

   Taitaa olla iso ero olossa juuri tässä vaiheessa, kun on siirtymä viimeiseen kolmannekseen.. Itsekin huomaan, ettei vaan jaksa enää samalla tavalla ja varsinkaan pääse niin ketterästi eteenpäin. Muuten olen kyllä voinut olosuhteisiin nähden tosi hyvin. Olen koittanut välttää stressiä vaikka aika paljon stressattavaa on ollut. Fiilis on ollut nyt hyvä, mutta olen kyllä tosi hajamielinen:D Meillä on vielä niin paljon asioita hoidettavana, että koitan nauttia siitä, että on vielä kolme kuukautta aikaa järjestellä arkea ennen kuin vauva saapuu maailmaan vaikka eihän sitä tiedä koskaan milloin minimies päättää sitten tulla:) <3

 • Reply
  Faijahommia
  25.4.2017 at 08:27

  Raskausmahat <3
  Itse ihailen joka ilta tyttöystävän mahaa. Laskettu aika on alle kuukauden päästä, joten maha on I-S-O! :D

  https://faijahommia.fi/

  • Reply
   Mona
   25.4.2017 at 11:02

   Oi teillä on jo niin pian <3 <3 Jännittävää :)
   Saa nähdä miten valtavaksi tämä paisuu vielä, kun olisi 3 kuukautta jäljellä :DD

 • Reply
  Jaana
  25.4.2017 at 11:04

  Hei me ollaan lähes samoilla viikoilla, täällä tänään rv 27+4 :)

  • Reply
   Mona
   25.4.2017 at 15:08

   Oi no melkein!!! :) Jännä nähdä miten samoihin päiviin menee synnytys:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *