23.4.2017

Weekend getaway

Takana on mitä ihanin viikonloppu, vaikka hektinen sellainen. Rakeiden ja lumisateen tervehtimänä saavuin lauantaina Helsinkiin, jossa vastassa oli kauan ikävöimäni Vilma. Meidän aikataulut Suomeen tulon kanssa meni ihan täydellisesti yksiin ja päätettiin viettää viikonloppu Helsingissä töiden ja Indiedays blogigaalan merkeissä. Loistava päätös sanon vaan. Gaalassa oli ihana nähdä pitkästä aikaa muita bloggaajaystäviä ja myös uusia tuttavuuksia. Viikonloppuna sain muutenkin itse Vilmasta niin paljon energiaa, ettei ole tosikaan. Sanat eivät riitä kertomaan miten kiitollinen olen siitä, että olen tutustunut tähän ihanaan naiseen, joka on täynnä virtaa ja ideoita. Ihailen suuresti Vilman draivia katsoa koko ajan elämässä eteenpäin ja hänen rohkeutta tarttua uusiin asioihin.

Erikoisten sääilmiöiden vuoksi ei juuri kaupungilla kierrelty, mutta ennen illan gaalaa söimme lounaan suloisessa Date + Kale ravintolassa Kampin ylimmän kerroksen korttelissa. Olen nähnyt Date + Kale kuvia instagramissa vaikka kuinka, mutta nyt vasta pääsin testaamaan tämän söpöläisen itse. Vietnamilaiset kesärullat yhdessä herkullisen tamarind-mantelidipin kanssa palautti muutaman vuoden takaisen Saigonin reissun elävästi mieleen. Seuraavaksi haluan ehdottomasti testata paikan banaanipannarit.

Lounaalta siirryimme matkatavaroinemme hotelliin, jossa yövyimme yhteistyössä. Olen testannut nyt jo useampaa Helsingin hotellia työmatkoilla ja täytyy sanoa, että huikean tyylikkäistä ja upeista puutteista vähän jopa harhaan johtaen Hotel F6 oli tähän asti tietyllä tavalla kotoisin hotelli, jossa olen tähän asti vieraillut. Vastaanotto oli niin iloista ja tuttavallista, että tänne astuessa olo oli todella tervetullut ja lämmin. Ei lainkaan jäykkä, eikä liian muodollinen. Aivan loistava yhdistelmä, jos minulta kysytään.

Meidän huone oli niin hulppean ihana, että olisin voinut siirtää toimistoni koko tulevaksi viikoksi sinne. Sängystä ja muhkeista peitoista ja tyynyistä puhumattakaan. Yksi minulle tärkeimmistä kriteereistä hotelleissa onkin aina laadukas sänky. Se tunne, kun pääset käpertymään hotellin puhtaisiin valkoisiin lakanoihin muhkeaan ja oikeasti mukavaan sänkyyn on vaan niin vertaansa vailla.

Valmistauduimme lauantaina päivällä hotellilla illan gaalaan, josta Instagram storyn (@monasdailystyle) puolella olikin eilen fiiliksiä. Huikeasti järjestetystä gaalasta huolimatta palasimme ajoissa takaisin nauttimaan hotellin ihanista puitteista.

Illan asuna toimi musta hyvin simppeli mekko ja korkeat nilkkurit. Asukuvat tulossa vielä myöhemmin. Raskaana ollessani olen käyttänyt todella vähän korkoja ja jo muutaman tunnin jälkeen jalat tuntuivat pökkelöiltä. Olisin voinut illalla jäädä kuumaan suihkuun tuntikausiksi. Hotel F6 suihku sai myös pahan sisustus- ja kotikuumeen aikaan. Niin kauniita yksityiskohtia lattiasta kattoon.

Tänään noustiin ajoissa tarkkojen suunnitelmien kera. Aikataulun kanssa meinasi kyllä tulla vähän kiire. Tarkoitus oli saada tehtyä mahdollisimman paljon töitä yhdessä sekä tietysti nauttia herkullinen aamupala. Ensimmäisenä suuntasimme kuitenkin hotellin kuntosalille venyttelemään. Ihan paras tapa aloittaa aamu. Etenkin tämän jatkuvasti kasvavan mahan kanssa huomaan miten kroppa ihan huutaa venytyksiä.

Aamun venyttelyn jälkeen hyvää fiilistä jatkoi hotellin selkeästi tarkkaan harkittu aamupala. Terveellinen ja juuri sopivan monipuolinen aamupala oli täynnä kaikkea ihanaa. Ulkomailla asuneena arvostin suuresti sitä, että aamupalassa oli otettu suomalaisuus huomioon. Kuivattuja tyrnimarjoja, puolukkakoivusokeria ja täydellisiä karjalanpiirakoita! Oikeasti, miten ihanaa. Tykkään – tai siis rakastan;)

Aamupäivä meni siis kohtuullisen mukavissa puitteissa. Ihanaa luksusta kaiken kiireen ja stressin keskellä.

Työt veivät taas niin mennessään, että meinasin unohtaa aamupäivällä aivan täysin ajankulun ja hyvä etten myöhästynyt junasta. Puoliksi juosten, mahasta kiinni pitäen, suuntasin vähän ennen kahta asemalle ja sieltä taas takaisin Turkuun. Nyt on tehty meidän “muutto” väliaikaiseen kotiin täällä Turussa ja olo on onnellinen, inspiroitunut ja kiitollinen. Tällainen viikonlopun pyrähdys ystävän kanssa töitä tehden teki tähän saumaan ihan mielettömän hyvää. Ajatukset ovat olleet niin paljon muutossa ja tulevissa muutoksissa, ettei olisi voinut parempaan väliin tulla pieni breikki eri maisemissa. Nyt on ihana hieman asettua tänne Turkuun ja jatkaa taas tulevaisuuden suunnittelua.

Iso kiitos Hotel F6:lle enemmän, kuin mukavasta yöpymisestä. Tästä on hyvä jatkaa uuteen viikkoon.

* Hotelliyön sponsoroi Hotel F6 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ida
  23.4.2017 at 23:35

  Heeei! Ihana mekko! Mistä se on?

  • Reply
   Mona
   24.4.2017 at 08:45

   Se on Bubbleroomista ( täällä: http://bit.ly/2q5wDxz /mainoslinkki! ) !! :) Ei siis äitiysmekko, mutta aivan super hyvin kävi tämän masunkin kanssa, kun otin vaan normaalia isomman koon ( L ) ! :) Ja super mukava päällä.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *