21.4.2017

Punainen huulipuna väsyneiden kasvojen pelastus

Pregnancy outfit

Keväiset terveiset Turusta! Ihanasta aurinkoisesta säästä huolimatta oma oloni on ollut koko päivän lähinnä krapulainen. Viime yön lento ja bussimatka Helsinki-Vantaalta Turkuun verotti kaikki energiat, enkä saanut yöllä nukuttua juuri lainkaan. Onneksi väsynyttä nassua voi pelastaa aina punaisella huulipunalla. Tämä testiin saamani Smashboxin uusi Always on Liquid huulipuna on ihan huippu – iso suositus niille, jotka etsivät pysyvää ja mattaista kirkkaanpunaista huulipunaa. Jokapäiväiseen käyttöön tämä ei itselläni sovellu, koska mattapunat usein kuivattaa huuliani, mutta silloin tällöin käytettynä aivan loistava.

Tulin eilen yöllä tosiaan äitini luokse ja sunnuntaina siirryn täältä väliaikaiseen aivan mielettömän ihanaan kotiin, joka saatiin kesäksi käyttöön tuttavien kautta. Kuvia tulee varmasti ensi viikolla näkymään ainakin Instagramin (@Monasdailystyle) puolella, joten käykäähän laittamassa insta seurantaan.

Nyt toivon, että aurinkoinen ja keväinen keli on tullut Suomeen jäädäkseen. Tilasin aivan ihania keväisiä ja kesäisiä mekkoja, jotka sopivat täydellisesti raskausmahan kanssa. En malta odottaa, että pääsen käyttämään niitä kaikkia. Tänään päälle päätyi tämä kauniin khakin vihreä mekko, joka on niin mukava päällä. Vatsa alkaa olla jo sen verran iso, että farkut tuntuu usein liian tukalilta vaikka sopivan kokoiset olisivatkin. Huomattavasti paremmin viihdyn nyt joustavissa mekoissa. Viime yönäkin farkut tuntuivat pitkän istumisen jälkeen ihan karmeilta. Hyvä, etten  riisunut housuja bussissa, kun ne alkoi ahdistaa! :D Lähellä oli kyllä.

details, Pregnancy outfit

Pregnancy outfit

Pregnancy outfit

Pregnancy outfit

Pregnancy outfit

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)
Shoes, Adidas HERE*
Dress, Bubbleroom HERE*
Jacket, Bubbleroom HERE*
Bag, DKNY*
Red Lipstick, Smashbox* (Always on Liquid Lipstick, bawse)

Nyt rojahdan ajoissa nukkumaan ja toivon, että huomenna on taas normaalisti energiaa käytössä. Ihanaa viikonloppua kaikille ja kuullaan pian.♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *