14.4.2017

Viimeinen viikonloppu Krakovassa

Baby bump

Ihanaa pääsiäistä kaikille! Täällä on päivä otettu pakkausten ja siivouksen suhteen rennommin. Pääsiäisen kunniaksi kävin herkuttelemassa Moaburgerissa hampparin ja ranskikset lounaaksi. Kotiin vaapuin lounaalta ihan muumina.. Huh. Voin kertoa, että “olen todella täynnä” tunne on nyt saanut raskauden toisen kolmanneksen myötä ihan uuden merkityksen…

Vauva kasvaa tällä hetkellä ihan hurjaa vauhtia ainakin potkuista ja möyrinnästä päätellen (ja mahasta). Liikkeitä riittää niin paljon, etten juuri ole niitä laskenut. Vasta yhtenä iltana jouduin hetken murehtimaan, että onkohan nyt kaikki hyvin, kun oli poikkeuksellisen rauhallista. Eetu vaan tokaisi, että antaa pojan nukkua, että kasvaa isoksi. Itse en meinannut ensin saada unta, kun odottelin, että alkaisi jo möyrintä. Heti, kun ehdin torkahtaa heräsin taas kunnon töminöihin. Elleenkin tuo tunne on jotain niin parasta ja samalla jotenkin niin käsittämätöntä. Ihan oikeasti pieni mini-ihminen siellä mun sisällä liikkuu ja kasvaa päivä päivältä vahvemmaksi. :’) Eikä ole muuten enää kuin noin sata päivää laskettuun aikaan!

Baby bump

Baby bump

Baby bump

(adlink/kaupallinen linkki*)
Pants, Calvin Klein @Junkyard*

Eetu oli vielä tämän päivän töissä, mutta nyt onkin sitten kolme kokonaista vapaapäivää yhdessä. Ihan parhautta. Tarkoitus on (siivoamisen ja pakkailun) ohella ottaa suht rennosti ja vain nauttia olosta täällä Krakovassa. Mulla viedään viimeistä viikonloppua täällä, sillä ensi viikolla suuntaan jo Suomeen loppuviikosta. Eetu jää vielä toistaiseksi tänne Krakovaan, mutta tulee heti vapuksi Suomeen viikoksi. Onneksi mulla on Suomessa ensimmäiset viikot täynnä kaikkea mukavaa ohjelmaa niin ei ehdi heti tulla ihan karmea ikävä. Olen kyllä sellainen vellihousu mitä tulee tuohon ikävähommaan. Jo muutaman päivän ero Eetusta aiheuttaa hirveät ikävän tunteet ja kaipuun toisen lähelle. Enkä kaipaa mitään suurta tekemistä tai jatkuvaa yhdessäoloa, mutta kyllä se toisen läsnäolo on vaan ihan hurjan tärkeää. Varsinkin nyt raskaana huomaan, että ne pienetkin hetket yhdessä on kultaakin kalliimpia. Tosin välillä ärisen ja murisen hormoonikiukuissani niin paljon, että kovin lähelle ei kukaan uskalla tulla, mutta en tiedä onko siinä loppujen lopuksi eroa normaaliin kauheasti! :D Osaan kai olla välillä aika pelottava, niin kuin pikkuveli aina tuumaa sanoa…;)

Mutta nyt nautitaan tästä pääsiäisestä ja vapaista täysin rinnoin! :) Aivan ihanaa ja rentoa viikonloppua kaikille. ♥

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Katja
  15.4.2017 at 00:15

  Eikös sitä sanota että liikkeiden laskemisesta ei kannata murehtia ennen kun raskausviikoissa ylitetään rv30? :) vauva saattaa nukkua vielä niin pitkiä pätkiä eikä potkut selän suuntaan välttämättä tunnu, vai tunnetko sä jo? Täällä ei tunnu vielä kaikki liikkeet, mutta ihan kivasti niitä joka päivä silti tuntuu (21. raskausviikko)… aika jännän ihanaa kieltämättä! <3 Mekin saatiin tällä viikolla tietää, että tännekin odotetaan pientä poikaa :)
  Kivaa pääsiäistä!

  • Reply
   Mona
   15.4.2017 at 09:08

   Näin mäkin aluksi ajattelin, mutta neuvolassa sanottiin, että on jo ihan hyvä pitkin päivää tarkkailla, kun kerran tuntuu jo niin selvästi. En oo ihan varma mitä tarkoitat sillä, että tuntuu selän suuntaan, eli en varmaan siis tunne…:D Mulla nuo liikkeet on tuntunut alavatsalla, keskellä ,vähän tässä navan yläpuolella ja kyljissä. Riippuu vähän missä asennossa olen ja miten tomerasti tuo pieni siellä vääntelee. Aika vaikea muuten selittää miltä se tuntuu, kun vauva mahassa liikkuu. Oon Eetulle koittanut havainnoida miten hassua se on, mutta en kyllä onnistu kuvailemaan kunnolla :D
   Ja oi onnea ihan hurjasti <3 <3 :') Ja ihanaa pääsiäistä myös sinne <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *