15.4.2017

Miehen totuttelua linssiluteeksi

Harvemmin saan Eetua mukaan mihinkään valokuviin, mutta vauvan tulon myötä aion kyllä totuttaa miestä taas linssiluteeksi! ;) Haluan ehdottomasti paljon kuvia myös vauvasta ja Eetusta yhdessä. Kuvat ovat aina niin ihania muistoja. Kuviin totuttautuminen saa siis luvan alkaa ja Eetu pääsee välillä kameran tälle puolelle. Aloitetaan näillä asukuvilla, jotka otin Eetun rennosta viikonlopun asusta muutama viikko sitten. Käytiin ulkona lounaalla ja täällä oli jo ihan kesäinen keli. Tuo takki olikin ihan liikaa ja kaupungilla sai käppäillä pelkässä teepaidassa.

His Style

His Style

His Style

His Style

His Style

(commercial links / kaupallisia linkkejä*)
Shoes, Aldo / Jeans, Levis* / Shirt, Adidas* / Jacket, Onepiece / Cap, Adidas*

Tänään onkin sitten luvassa ihan parasta ohjelmaa, kun ihanat naiset täällä Krakovan päässä ovat kehittäneet vauvaylläriä – en kestä!! Eilen postiluukusta kirjaimellisesti tipahti yllätyskutsu. Nyt siis pikapikaa suihkuun, laittautumaan ja yhdeksitoista kaupungille treffaamaan nämä ihanat yllättäjät <3 :)

Mahtavaa lauantaipäivää kaikille! ♥

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Veera
  15.4.2017 at 22:52

  Itsekin haluaisin miehestä enemmän kuvia, mutta hän ei ikävä kyllä ollenkaan lämpene ajatukselle olla kuvattavana, haha! Ehkä pitää vielä jaksaa yrittää, kuvat kun ovat ainoa konkreettinen muisto siitä, missä on ollut ja mitä on tehnyt :-) Hienot kuvat sinulla!
  https://byveera.blogspot.fi/

  • Reply
   Mona
   16.4.2017 at 10:28

   Sinnikästä yrittämistä siis meille;) Ja kiitos paljon <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *