21.3.2017

Ravintolasuositus Krakovassa, Sissi Organic Bistro

Sissi Organic Bistro on loistava valinta niin lounaalle kuin pitkälle illalliselle. Lohipasta on to die for. Voisin elää sillä. Tämä paikka panostaa raaka-aineisiin ja täältä saat taatusti laadukasta ja hyvää ruokaa. Vietimme viime syksynä äitini 50-vuotispäivää täällä illallisen merkeissä. Kauniilla säällä suosittelen istumaan takapihan kauniille patiolle. Asiakaspalvelu on Sissi Organic Bistrossa ollut aina hyvää ja hinnat ovat varsin kohtuulliset myös tässä ravintolassa.

Ravintolasuositus Krakovassa, Sissi Organic Bistro

Sissi Organic Bistro

Krupnicza 3, Kraków

♥ Lisää Krakova-aiheisia postauksia Krakow– tunnisteen alta.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *