20.3.2017

Suloiset minivaatteet

*Kaupallisia linkkejä Ellos.fi sivuille

Monet ovat kyselleet olemmeko hankkineet jo paljon vauvanvaatteita ja tarvikkeita ja niistä on toivottu tarkempia postauksia. Meidän todella avoinna olevien kesän suunnitelmien takia ei olla hankittu vielä juuri mitään vauvaa varten (yhdet maailman söpöimmät tennarit!). Vauvahankinnat jäävät siis kesälle, jolloin mielelläni teen tarkempia postauksia hankituista tarvikkeista. Siihen asti haaveilen ja inspiroidun nettikauppojen ja Pinterestin maailmassa;)

Tämän kollaasin suloisimmat vaatteet voisin ehdottomasti pukea meidän minille päälle, kun hän saapuu maailmaan. En kestä miten söpöjä kaikki pienet vauvavaatteet ovat!! Mites nuo Converset?! :’)

(adlinks/kaupallisia linkkejä*)
1. *// 2.* // 3.* // 4.* // 5.* // 6.* // 7.*

Kollaasin ihanuudet on poimittu yhteistyökumppani Elloksen* valikoimasta, jonka sivut sai vasta uuden raikkaan ilmeen. Kannattaa käydä kurkkaamassa, mielestäni uudistus onnistui todella hyvin! :) Ellos on viimeisten vuosien aikana nostanut profiilia hurjasti ja nyt ihan viimeisenä pisteenä ii:n päälle nämä huikeat uudet sivut. Avajaistarjouksena kalleimmasta tuotteesta saa nyt myös 40% alennuksen (koodilla: 355724*) .

Jokos siellä muut kesän vauvaa odottavat ovat jo tehneet paljon hankintoja vauvaa varten? :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jenni S. / big mamas home
  21.3.2017 at 20:29

  Nuo on kyllä niin ihania. Meillä on laskettuaika marraskuussa (jos ei käy mitään) ja mulla on kaikki katsottuna valmiiksi. Jos ultrassa on kaikki hyvin, meillä on ensi viikolle sovittuna kehdon katselu tapaaminen. Tavallaan tunnen huonoa omaatuntoa tästä, koska jos sitten sattuu jotain, meillä on kaikki valmiina. Mutta mieluummin ennakoin nyt, kuin saan päänsärkyä loppuvaiheessa.

  • Reply
   Mona
   21.3.2017 at 21:52

   Varmasti on kaikki hyvin <3 Ei kannata tuntea huonoa omaatuntoa vaan tehdä niinkuin itselle on paras vaihtoehto <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *