20.3.2017

Pure by Ekovista

Meidän perheessä kirjaimellisesti lotrataan öljyissä! Niin sisäisesti, kuin ulkoisesti. Rakastan erilaisia öljyjä ja niiden hyötyjä. Sain jokin aika sitten testiin Ekovistan oman Pure by Evovista sarjan öljyjä ja ihanan karitevoin. Ne ovat olleet nyt lähes päivittäin käytössä hoitamassa kuivaa ihoa. Normaalisti ihoni ei kuivu helposti, mutta nyt raskauden aikana iho suorastaan janoaa jatkuvaa kosteutusta. Runsaan veden juonnin lisäksi olenkin kiinnittänyt ihan extra-huomiota vartalon kosteutukseen myös ulkoisesti. Nämä Pure by Ekovistan tuotteet ovat olleet aivan ihania ja tiedän, että voin käyttää niitä huoletta puhtaiden raaka-aineiden takia. Iso suositus. ♥ Tarinaa tuotteiden takaa voi lukaista täältä.

PURE BY EKOVISTA

” Karitevoi sopii mainioisti kasvoille, huulille, vartalolle ja erityisesti vartalon kuiviin paikkoihin kuten kantapäihin, jalkoihin jne. Kokeile myös kuiviin hiuslatvoihin. Vauvoilla karitevoita voi käyttää esim. vaippavoiteena.”

PURE BY EKOVISTA

” Jojobapensaan siemenistä uutettu hyvin imeytyvä öljy mm. sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon sekä pehmentää ja ravitsee ihoa. Jojoba sisältää iholle hyödyllisiä antioksidantteja, jotka suojelevat vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta. Se sisältää mm. E- ja B-vitamiineja sekä hyödyllisiä mineraaleja (mm. kupari, sinkki, seleeni, jodi, kromi). Öljy on myös antibakteerinen. Sitä voi käyttää niin kasvoille, vartalolle, hiuksille kuin päänahallekin. Jojobaöljy normalisoi ihon toimintoja ja sopii kaikille ihotyypeille; jopa herkälle vauvan iholle. Jojobaöljyä käytetään myös aknen ja psoriasiksen hoidossa.”

PURE BY EKOVISTA

Arganöljy sisältää huikean määrän E-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka uudistavat ja korjaavat ihoa sekä hidastavat ihon vanhenemista. Arganöljy sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon. Korjaavan vaikutuksensa ansiosta öljyllä voi haalentaa ja ennaltaehkäistä myös esimerkiksi raskausarpien syntyä. Öljyä voi käyttää kasvoille, vartalolle ja hiuslatvoille.”

Pure by Ekovista ♥

* tuotteet saatu testiin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *